20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin8 idei ieftine și distractive de toamnă pentru cupluri

8 idei ieftine și distractive de toamnă pentru cupluri

Iată ce poți face în această perioadă cu partenerul tău. Uite câteva idei ieftine și distractive pentru tine și partenerul tău, potrivite acestui anotimp minunat.

1. BUCKET LIST PENTRU CUPLURI
Activitate pentru cupluri în care va treceți pe o lista tot ce vreți să încercați împreună. Este foarte util să faceți asta pentru că adeseori se poate uită ce idee ați avut la un moment dat. Astfel, știți că aveți activitățile pe lista și tăiați pe rând ceea reușiți să faceți împreună.
Jocul e bun și pentru a va da seama câte lucruri ați reușit să faceți și prin câte ați trecut împreună.

2. POZE DE TOAMNĂ

Atunci când te uiți prin telefon, găsești destule poze cu iubitul tău, dar cele mai multe sunt selfie-uri sau poze cu el făcând ceva haios. Ce ai spune să faceți și câteva fotografii de cuplu? Din acelea atât de frumoase încât îți vine să le pui în ramă! Toamna este anotimpul ideal pentru o sedință foto de cuplu: vremea nu e prea rece, iar peisajele sunt superbe. Nici măcar nu trebuie să plătești un fotograf, îți poți pune telefonul sau camera foto pe un trepied, setezi timer-ul și asta e tot!

3. FACEȚI PRĂJITURI
În acest anotimp, cuptorul tău parcă te roagă să faci niște prăjiturele gustoase și aromate. Gătitul este o activitate distractivă pentru cupluri, mai ales pentru că vă puteți bucura de rezultat împreună. Și, să fim serioși, cui nu îi plac dulciurile?

4. IEȘIȚI LA PICNIC
Multe persoane au impresia că picnicul e potrivit doar vara, dar noi credem că acum este, de fapt, momentul cel mai bun. Luați la voi un termos cu ceai sau ciocolată caldă (sau, de ce nu, vin fiert) și prăjiturelele de care ziceam mai devreme. În timpul picnicului, puteți să vă jucați prin frunze, iar acum ați putea face și acele fotografii de cuplu.

5. SEARĂ ROMANTICĂ ACASĂ
Dacă vremea nu este prea prietenoasă, organizează o seară romantică acasă. Preparați niște vin fiert sau ciocolată caldă, băgați-vă sub o păturică pufoasă și faceți un maraton de filme.

Adăposturi pentru pisici, jocuri de cărți și competiții

6. FACEȚI ADĂPOSTURI PENTRU PISICI
Vremea se va răci din ce în ce mai mult în următoarea perioadă, iar animalele de pe stradă vor fi nevoite să își petreacă nopțile reci ferindu-se de ploaie, vânt și zăpadă. Ajută-le să treacă cu bine peste toamnă și iarnă!

7. JOC DE CĂRŢI
Puteți juca tradiționalele jocuri doar pentru a va distra sau puteți schimbă un pic, dând pedepse celui care pierde.
Dintre cele mai cunoscute sunt: Poker, Popa Prostu, Septică, Levată, Război etc.

8. COMPETIŢII PENTRU CUPLURI
Aceste idei pentru cupluri ajută la a cunoaște mai bine partenerul și ajută la a exersa cum reacționezi în situații diferite.
Competiţiile sunt: 

Competiţiile sunt: Prinde mărul din apă
Caută surpriză ascunsă în casă
Ghicește ce e în cutie
Întrecere în sac
Întrecere cu lingură cu ou în gură
Ridică mingiuța pe perete cu față, având mâinele legate la spate
Caută moneda din plăcinta cu dovleac
Ia bomboanele cu paiul – trăgând aer în piept şi du bomboană până la capăt de linie
Pune pe băţ cu ajutorul gurii jeleuri care au o gaură la mijloc
Întrecere cu o carte pe cap
Spune „Rică nu știa să zică, răţușcă rămurică” având bomboane în gură etc.

Raluca-Maria Nedelea 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS