Acasă Magazin Volkswagen este interesată să preia o parte din Tesla Motors

Volkswagen este interesată să preia o parte din Tesla Motors

-

​Grupul Volkswagen ar fi interesat să preia o participație la Tesla Motors, celebra companie fondată de Elon Musk, scrie publicația germană Manager Magazin care citează surse din compania germană.

Publicația scrie că CEO-ul Volkswagen ar vrea să cumpere în totalitate Tesla, dar consiliul de conducere nu ar putea fi convins să plătească 30 de miliarde dolari pentru compania americană. Evident că și dacă germanii ar fi dispuși, este greu de crezut că Musk ar vrea să vândă.

Manager Magazin scrie că Herbert Diess, CEO al VW, ar fi foarte dornic ca germanii să preia o participație la Tesla Motors fiindcă grupul ar avea de câștigat din experiența americanilor la software și la baterii pentru mașini electrice. Volkswagen dispune de bani suficienți pentru orice fel de investiție în Tesla Motors, dar este greu de crezut că familiile care conduc VW, Piech și Porsche, și-ar da acordul, potrivit Hotnews.ro.

Valentina Grădinaru

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.