Acasă Magazin Donald Trump nu vrea să facă afaceri cu Huawei

Donald Trump nu vrea să facă afaceri cu Huawei

-

Președintele SUA, Donald Trump, a declarat că nu dorește ca Statele Unite să facă afaceri cu Huawei. Administrația se gândeste să prelungească o perioadă de garanție pentru companie, informează Reuters.com

Departamentul de Comerț al SUA trebuie să extindă o răscumpărare acordată companiei din China. Aceasta permite cumpărarea consumabilelor de la companiile americane, astfel încât să poată deservi clienții existenți.

Donald Trump: securitatea națională, pe primul loc

Trump a declarat că nu dorește să facă afaceri cu Huawei din motive de securitate națională.

„În acest moment, se pare că nu vom face afaceri. Nu vreau să fac afaceri deloc pentru că este o amenințare la adresa securității naționale și chiar cred că mass-media a acoperit problema puțin diferit de cum era.”, a declarat Donald Trump.

Președintele SUA a mai spus că există părți mici ale afacerilor cu Huawei care ar putea fi scutite de o interdicție mai mare. El nu aprecizat a spus dacă administrația lui va extinde „licența generală temporară”.

Directorul Consiliului Național Economic, Larry Kudlow, a declarat că Departamentul de Comerț va prelungi procesul de licențiere a companiei Huawei cu trei luni, ca gest de „bună-credință” pe fondul unor negocieri comerciale mai ample cu China.

Aurelian Marian Soare

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.