Acasă Magazin O îndrăgită actriță americană a murit

O îndrăgită actriță americană a murit

-

O îndrăgită actriță americană a murit , marți noapte, la vârsta de 62 de ani. Este vorba de Denise Nickerson, care a devenit celebră pe vremea când era doar un copil. Rolul din “Willy Wonka şi fabrica de ciocolată” i-a deschis drumul către o carieră de succes în lumea cinematografiei. În prezent, familia acesteia încă strânge bani pentru a-i îndeplini ultima dorință.

În anul 2018, Denise Nickerson a suferit un accident vascular cerebral. De atunci, actrița s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. În ultima perioadă, starea actriței s-a agravat. Se pare că înainte de deces, actrița a fost diagnosticată cu pneumonie și a avut mai multe convulsii. Medicii i-au administrat morfină pentru a-i ameliora durerile. La începutul acestei săptămâni, familia a decis să o deconecteze de la aparatele care o țineau în viață.

Familia acesteia a anunţat prin intermediul unei postări pe facebook despre deconectarea aparatelor

“Au strâns echipamentul. Nu o mai ajuta. O făcea doar să se simtă mai rău. Îi spuneam că e în regulă să renunţe”, a fost mesajul transmis de familie, potrivit mediafax.ro.

Dacă până acum apropiații au strâns bani pentru tratamentul actriței, după moartea acesteia, familia va folosi suma de bani pentru a-i îndeplini ultima dorință. 

Care este ultima dorinţă

 Denise Nickerson și-a dorit ca după moarte să fie incinerată, iar cenuşa ei să fie folosită pentru obținerea unei lucrări de artă din sticlă. Născută în 1957, la New York. Nickerson s-a remarcat prin rolurile Amy Jennings și Nora Collins în serialul ”Dark Shadows”, difuzat de ABC în perioada 1968-70. Actriţa şi-a încheiat cariera în 1978, după ce a apărut și în ”The Electric Company”, ”Search for Tomorrow” și ”Zero to Sixty”.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Sunt posibile discuţii cu şefii sau oficialii unor instituţii, însă pe tonuri ridicate şi cu multă implicare emoţională. Fiţi prudent şi...