24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinO îndrăgită actriță americană a murit

O îndrăgită actriță americană a murit

O îndrăgită actriță americană a murit , marți noapte, la vârsta de 62 de ani. Este vorba de Denise Nickerson, care a devenit celebră pe vremea când era doar un copil. Rolul din “Willy Wonka şi fabrica de ciocolată” i-a deschis drumul către o carieră de succes în lumea cinematografiei. În prezent, familia acesteia încă strânge bani pentru a-i îndeplini ultima dorință.

În anul 2018, Denise Nickerson a suferit un accident vascular cerebral. De atunci, actrița s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. În ultima perioadă, starea actriței s-a agravat. Se pare că înainte de deces, actrița a fost diagnosticată cu pneumonie și a avut mai multe convulsii. Medicii i-au administrat morfină pentru a-i ameliora durerile. La începutul acestei săptămâni, familia a decis să o deconecteze de la aparatele care o țineau în viață.

Familia acesteia a anunţat prin intermediul unei postări pe facebook despre deconectarea aparatelor

“Au strâns echipamentul. Nu o mai ajuta. O făcea doar să se simtă mai rău. Îi spuneam că e în regulă să renunţe”, a fost mesajul transmis de familie, potrivit mediafax.ro.

Dacă până acum apropiații au strâns bani pentru tratamentul actriței, după moartea acesteia, familia va folosi suma de bani pentru a-i îndeplini ultima dorință. 

Care este ultima dorinţă

 Denise Nickerson și-a dorit ca după moarte să fie incinerată, iar cenuşa ei să fie folosită pentru obținerea unei lucrări de artă din sticlă. Născută în 1957, la New York. Nickerson s-a remarcat prin rolurile Amy Jennings și Nora Collins în serialul ”Dark Shadows”, difuzat de ABC în perioada 1968-70. Actriţa şi-a încheiat cariera în 1978, după ce a apărut și în ”The Electric Company”, ”Search for Tomorrow” și ”Zero to Sixty”.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS