8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateActorul american Rip Torn, cunoscut pentru rolul din ”Men in black”, a murit

Actorul american Rip Torn, cunoscut pentru rolul din ”Men in black”, a murit

Actorul american premiat cu Emmy Rip Torn, star al seriei „Men in Black”, a murit la vârsta de 88 de ani, marți, iar cauza decesului nu a fost făcută publică, transmite hotnews.

Torn a murit „liniștit”, în locuința sa din Lakeville, Connecticut, avându-le alături pe soția sa, Amy Wright, și fiicele Katie Torn și Angelica Page.

Cel mai cunoscut rol al lui Rip Torn este Artie, din serialul „The Larry Sanders Show”; pentru care a fost premiat cu Emmy.

Pe numele real Elmore Rual Torn Jr., Rip Torn, care a mai fost nominalizat de opt la premiile Emmy, a debutat ca actor în 1956, în filmul „Baby Doll”, iar acesta a fost începutul unei cariere prolifice atât pe micul, cât și pe marele ecran. În 1984, a fost nominalizat la premiile Oscar pentru rolul din filmul „Cross Creek”, de Martin Ritt.

De asemenea, a devenit foarte popular cu rolul Zed din primele două filme „Men in Black”; „Bărbați în negru” (1997) și „Bărbații în negru II” (2002), ambele de Barry Sonnenfeld, dar și cu partiturile din serialele TV „Will & Grace” și „30 Rock”.



ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS