17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Acasă Magazin Telekom oferă net nelimitat ieftin şi fără restricţii

Telekom oferă net nelimitat ieftin şi fără restricţii

0
Telekom oferă net nelimitat ieftin şi fără restricţii
Telekom oferă net nelimitat

Telekom România a anunţat astăzi lansarea Mobil Nelimitat, o nouă cartelă care oferă servicii nelimitate la un preţ accesibil. În premieră, aceasta poate fi cumpărată din magazinele operatorului şi din reţeaua de supermarket-uri Mega Image din toată ţară. Cartela se poate transforma în abonament, fără costuri adiţionale şi fără perioadă contractuală.

Telekom asigură net nelimitat prin 4G

Mobil Nelimitat oferă pentru 6 euro pe lună (29 lei) minute, SMS-uri şi trafic de internet nelimitat prin 4G. Pentru a accesa oferta Mobil Nelimitat, este de ajuns introducerea acesteia în telefon şi apelarea 1234 pentru activare. Acest lucru asigură acces la acest serviciu pentru 30 de zile. Pentru a prelungi oferta, este necesară accesarea site-ului telekom.ro/vreaunelimitat. Cei care nu vor să prelungească oferta vor putea folosi după 30 de zile cartela în regim obişuit, fără aceste beneficii.

Cartelele sunt disponibile și în magazine

În magazinele Mega Image şi Shop & Go, cartela va fi disponibilă la case.Tot în magazine vor fi amplasate şi standuri cu informaţii. Clienţii vor primi şi un pliant cu instrucţiuni pentru detalii suplimentare și un ghid pentru transformarea cartelei într-un abonament, informează go4it.ro

Autor: Aurelian Marian Soare