17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLa ce sezoane noi, de seriale, te vei putea uita în curând

La ce sezoane noi, de seriale, te vei putea uita în curând

Vara înseamnă vacanță, chef de distracție și, nu în ultimul rând, mai mult timp liber pentru relaxare și pentru pasiunile tale, potrivit andreearaicu. Află la ce sezoane noi te vei putea uita în curând:
Chiar dacă ți-ai pus pe „to do list” să fii mai activă și să faci o mulțime de lucruri, cu siguranță există puțin loc și pentru cele mai țari seriale ale verii. Pe drum se află o mulțime de sezoane noi ale celor mai iubite producții din ultimii ani, așa că pregătește-te.
Vara lui 2019 are foarte mult potențial în ceea ce privește cinematografia. Așadar, ia-ți prietenii și începeți deja să planificați serile de binging, căci sezoane noi se apropie cu pași repezi!

Black Mirror – Sezonul 5

Vara începe extrem de bine, cu unul dintre cele mai așteptate sezoane noi. Black Mirror este din nou pe Netflix, la jumătate de an după apariția filmului interactiv Black Mirror: Bandersnatch.

În al cincilea sezon, pregătește-te să iei parte la cele mai înfricoșătoare scenarii legate de tehnologia modernă și efectele ei. Nu îți vei mai privi niciodată consola de jocuri video și asistentul virtual la fel!

Sezonul nou tocmai a apărut pe 5 iunie, iar surpriză este Miley Cyrus, ce joacă rolul principal într-unul dintre episoade („Rachel, Jack and Ashley Too”).

The Handmaid’s Tale – Sezonul 3

Serialul care a creat un val imens de reacții puternice s-a întors cu al treilea sezon vara această, pe dată de 9 iunie. Povestea curajoasei Offred continuă, mai misterioasă și mai plină de determinare că niciodată

Dacă finalul sezonului 2 te-a intrigat sau ți-a lăsat un gust amar, The Handmaid’s Tale promite să își ia revanșa în 2019. Nu rată sezonul 3!

Big Little Lies – Sezonul 2

Acest serial a câștigat deja câteva premii Emmy și nu are de gând să se oprească aici. Big Little Lies se întoarce cu al doilea sezon, pe 10 iunie, mai captivant și plin de suspans.

Poveștile întortocheate din Monterey se întorc, odată cu cel mai tare trio de mămici, interpretate de Nicole Kidman, Shailene Woodley și Reese Witherspoon.

Iar dacă distribuția nu era suficient de atractivă, în sezonul 2 i se alătură nimeni altă decât Meryl Streep!

Stranger Things – Sezonul 3

Simpaticii puști, acum adolescenți, alături de mult îndrăgită Eleven, se întorc pentru un sezon nou-nouț pe Netflix. Stranger Things a ajuns la a treia ediție, iar premieră va avea loc de Ziua Națională a Statelor Unite, pe dată de 4 iulie.

Fii pe faza și află dacă lumea lui Lucas, Dustin, Mike, Will și Eleven se va mai întoarce cu susul în jos – la propriu și la figurat – și în acest sezon. Trailerul este emoționant, iar noul sezon promite să se ridice la nivelul așteptărilor.

Orange is the New Black – sezonul 7

Acest serial a fost printre primele producții originale Netflix și a adunat, timp de 6 ani, zeci de mii de fani din întreagă lume și o mulțime de premii Emmy.

Pentru urmăritorii serialului urmează un moment emoționant căci, pe 26 iulie, Orange is the New Black se încheie cu al 8-lea sezon.

Fanii vorbesc pe social media și spun că de-abia așteaptă să afle cum se vor încheia nenumăratele situații rămase fără o concluzie în sezonul 6.

Află care sunt cele mai așteptate filme din 2019

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS