12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinCele mai așteptate filme din 2019

Cele mai așteptate filme din 2019

După un an 2018 în care filmele cu eroi Marvel au dominat pur și simplu industria cinematografică, anul 2019 se va bucura de o serie de producții de acțiune, animație și horror. În acest an îi vom revedea pe Avengers, o vom cunoaște pe Captain Marvel, iar studiourile ne propun și un film cu tinerii X-Men. De asemenea, Spider-Man va reveni pe marile ecrane, cu un nou adversar. Nu vor lipsi nici horror-urile, animațiile, al nouălea film „Star Wars“, dar și un film nou-nouț al lui Quentin Tarantino: „Once Upon a Time in Hollywood“.
Vă prezentăm o listă a câtorva dintre cele mai așteptate filme de anul acesta.

Star Wars: Episodul IX (18 decembrie) cu Harrison Ford, Mark Hamill și Carrie Fisher

Acțiunea din sequel are loc la 35 de ani de la evenimentele din episodul VI al francizei. O nouă aventură intergalactică și o nouă răfuială între Imperiu și forțele Rezistenței, conduse de Poe Dameron (Oscar Isaac), va avea loc. Kylo Ren, personajul negativ interpretat de Adam Driver, face promisiunea de a termina ce a început Darth Vader.
De partea cealaltă a baricadei sunt Rey (Daisy Ridley) și Finn (John Boyega), care vor găsi un țel după întâlnirea cu Han Solo (Harrison Ford). „Trezirea Forței“ din titlul filmului e un comentariu direct la evoluția celor doi protagoniști.
Roboțelul BB-8, Chewbacca și prințesa Leia, interpretată de aceeași Carrie Fisher, își au propriul rol în evoluția evenimentelor.

X-Men: Dark Phoenix (7 iunie) cu Jennifer Lawrence și Jessica Chastain

La zece ani după Apocalipsă, din cauza expunerii în mod repetat la radiații, apare o nouă generație de mutanți. Printre aceștia se află și fermecătoarea Jean Grey, o tânără care începe să manifeste puteri nemaiîntâlnite. Sedusă și coruptă de puterea extraordinară de care dispune, Jean se transformă în Dark Phoenix, devenind astfel un dușman de temut. Confruntându-se cu noua succesiune de evenimente, X-men va trebui să hotărască dacă viața unui singur membru al echipei este mai importantă decât cea a oamenilor din întreaga lume.

Once Upon a Time in Hollywood (9 august) cu Margot Robbie, Leonardo DiCaprio și Brad Pitt

Pornim la drum alături de un actor de televiziune (Leonardo DiCaprio) și dublura sa pentru cascadorii (Brad Pitt), pereche care nu-și mai găsește locul în industria filmului. Cei doi aleargă după faimă într-o vreme în care Los Angelesul tremura de frică numai la auzul numelui Charles Manson (Damon Herriman) sau al „familiei“ sale de ucigași. Totuși, regizorul a spus în repetate rânduri că filmul nu se va axa pe clanul Manson, ci acesta va fi doar un fragment al mozaicului.

IT: Chapter Two (6 septembrie) cu Bill Skarsgard

Tot o adaptare după creația lui Stephen King, „IT: Chapter Two“ e a doua jumătate a poveștii începute la cinema toamna trecută. Primul film a doborât toate recordurile posibile, devenind, printre altele, cel mai de succes horror al tuturor timpurilor. Un titlu meritat. La 27 de ani după înfruntarea cu Pennywise (Bill Skarsgård), membrii așa-numitului „Club al Rataților“ se trezesc din nou bântuiți de clovnul demonic. Se pare că nu îl învinseseră cu adevărat în copilărie, ci doar îl împinseseră într-o stare de hibernare. Asta e ultima lor ocazie să pună capăt blestemului, iar dacă o dau în bară, Pennywise va continua să se trezească din 27 în 27 de ani pentru a se hrăni din fricile generațiilor viitoare.

Spider-Man: Far From Home (5 iulie) cu Zendaya, Tom Holland și Samuel L. Jackson

Blockbusterul lunii iulie se anunță acest nou film cu Spider-Man. Cel puțin câteva lucruri știm: Tom Holland revine în rolul principal, Spider-Man nu rămâne șters de pe fața Universului odată cu „Avengers: Infinity War“, titlul reflectă locul acțiunii (undeva în Europa), iar adversarul lui Spidey va fi Mistery, interpretat de Jake Gyllenhaal.
Zendaya, Marisa Tomei și Michale Keaton își reiau rolurile, iar Samuel L. Jackson (Nick Fury), Jon Favreau (Happy Hogan) și Cobie Smulders (Maria Hill) sunt, de asemenea, așteptați să apară în acest film. Cu această ocazie, putem fi siguri că Nick Fury și Maria Hill revin, de asemenea, la viață în al patrulea „Avengers“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS