15.1 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Sunteți răsfăţat de astre, care vă creează terenul propice pentru iubire, relaţii armonioase cu copiii, creativitate, şi chiar distracţie. La locul de muncă, atmosfera nu este la fel de roz, în sensul că puteți avea parte de intrigi şi tensiuni. Se recomandă diplomaţie, dar şi unele schimbări în interiorul echipei de lucru.

Taur
Vi se oferă ocazia de a vă implica, alături de familie, în activităţi de tot felul sau să ajutaţi pe cineva drag. Ziua este frumoasă din acest punct de vedere. Altă dimensiune a acestei perioade este cea legată de domeniul sentimental, care pare să şchiopăteze. Aici e nevoie să fiți cât mai sincer şi deschis, pentru a clarifica neînţelegerile şi statutul unei relaţii.

Gemeni
Se pare că se creează o conjunctură favorabilă pentru a lămuri nişte neînţelegeri apărute într-o relaţie de iubire sau în relaţia cu copiii. E nevoie de concesivitate şi receptivitate, în aceste relaţii. Orgoliul ar trebui temperat. La fel şi tendinţa de a domina orice conversaţie. Mentalul este inhibat, aşa că aveți răbdare în privinţa deciziilor importante.

Rac
Astăzi e cazul să fiți prezent la calităţile şi talentele proprii şi să fiți gata să le puneți în valoare. Familia şi persoanele dragi sunt acum sursa de energie, putere şi curaj, aşa că n-ar fi rău, din când în când, să ascultaţi o părere sau un sfat de la aceştia. În privinţa demersurilor juridice, actelor oficiale sau călătoriilor lungi, se recomandă răbdare şi prudenţă.

Leu
Poate că nu ar strica să abandonați masca „eu nu am nevoie de nimeni“ şi să fiți vulnerabil, să arătaţi că aveți nevoie şi chiar să cereți sprijin celorlalţi. Și sunt destui oameni în jur, care abia aşteaptă să faceți un semn, ca să vină să vă ajute. Mai ales că e o perioadă în care obţineți totul prin muncă serioasă şi eforturi considerabile.

Fecioară
Este o zi potrivită pentru retragerea din activităţile solicitante şi tumultuoase, pentru a vă întreba inima ce-şi doreşte, cum să continuați un drum, cum să vă puneți ordine în viaţă, după o perioadă foarte agitată. Dacă veniți în întâmpinarea acestui mesaj, răspunsurile şi soluţiile vor veni pe tavă.

Balanţă
Sunt favorabile relaţiile sociale şi de prietenie, dar şi activităţile de grup. Astăzi nu e de stat singur şi izolat, ci e bine să acceptaţi invitaţii la evenimente, conversaţii, întâlniri. La serviciu, încă există tensiuni şi aspecte dinamice, care doresc să vă ridice un semn de întrebare cu privire la corectitudinea unor lucrări sau integritatea unor colegi.

Scorpion
Nu vă sfiiți să ieşiți în faţă şi să străluciți, prin idei şi atitudine. Exprimaţi-vă intenţiile şi dorinţele, vorbiți despre viziunea legată de un proiect, îndrăzniți să vă înfruntaţi şefii, dar cu modestie şi condescendenţă. Orgoliile, încăpăţânarea şi vanitatea nu sunt văzute cu ochi buni acum, nici în plan profesional şi nici în cel personal.

Săgetător
Gândul zboară des la viitor, la scopurile pe termen lung. De fapt, e important să ştiți unde vă vedeți peste câţiva ani, ce v-ar plăcea să faceți, ce v-ar bucura inima. Este o zi excelentă pentru a vă revizui unele convingeri, pentru a face un pas important în dezvoltarea spirituală şi pentru a face planuri împreună cu partenerul.

Capricorn
O zi în care sunteți răsfăţat de astre, pentru că e posibil să primiți un cadou, să vi se facă un favor sau să aveți parte de un avantaj material nesperat. În schimb, comunicarea este încă blocată, în sensul că vă e destul de greu să vă faceți înţeles, aşa că asigurați-vă că mesajul este unul coerent şi că ajunge exact la destinaţie.

Vărsător
Câştigați notorietate, vă poate creşte credibilitatea, sunteți apreciat şi admirat. Crearea, ajustarea sau consolidarea relaţiilor este cel mai bun lucru pe care-l puteți face în această perioadă. De asta depinde succesul profesional care urmează să apară în următoarele săptămâni. Este momentul cel mai bun pentru a căuta aliaţi şi a-i însufleţi pe cei din jur.

Peşti
E momentul să priviți lucrurile mai amplu, să vedeți imaginea de ansamblu. În acest context, nu e exclus ca unele aspiraţii şi convingeri (inclusiv religioase sau filozofice) să se schimbe. Astfel că vă întrebați în ce măsură ceea ce faceți în fiecare zi este o contribuţie pentru oameni sau în ce măsură generozitatea ajunge la ceilalţi şi le atinge vieţile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS