13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Sunt mari şanse să faceți investiţii impulsive astăzi, pentru a umple golurile pe care le simţiți. În loc de asta, încercați să meditați şi să vă relaxați, să analizați problemele pe care le aveți şi să găsiți soluţii. Plimbați-vă sau mergeți la yoga. Spiritul are nevoie de mai multă atenţie decât cardul.

Taur
Sunteți foarte sensibil, iar intuiţia funcţionează la capacitate maximă. Oamenii par să își poarte inima la vedere şi este foarte uşor să înţelegeți emoţiile celorlalţi. Vă sincronizaţi perfect cu partenerul, aşa că pregătiți-vă pentru o seară minunată. Profitați de aceste momente şi aduceți în discuţie un subiect sensibil, pe care voiați să îl deschideți mai demult.

Gemeni
Aveți o stare de spirit foarte bună! Sunteți amuzant şi aveți o poftă nebună de distracţie, aşa că este o zi bună să organizați o petrecere sau să ieşiți cu prietenii. Oamenii din jur vă vor aprecia lejeritatea şi se vor bucura din plin de compania dumneavoastră. O zi frumoasă vă aşteaptă şi la muncă, unde vă implicați în proiecte creative şi vă descurcați perfect.

Rac
Este o zi bună pentru meditaţie. Ați tot încercat să uitaţi de probleme făcând cumpărături sau mâncând aiurea, dar este momentul să vă confruntaţi cu problemele şi să încercați să le rezolvați. Vă face foarte bine să ieşiți afară şi să vă conectați cu natura. Faceți o plimbare lungă în parc, va fi mult mai uşor să vă regăsiți.

Leu
Sunteți foarte creativ, chiar dacă nu sunteți conştient de asta și concentrat pe ce aveți de făcut la muncă. Nu fiți surprins când veți descoperi că aveți viziune şi că ideile par să vină din senin. Vă simţiți inspirat să scrieți, să pictați sau să vă implicați într-o activitate artistică. Dați curs acestei dorinţe şi petreceți timp ce vă relaxează.

Fecioară
Astăzi s-ar putea să nu vedeți pădurea de copaci. Vă concentrați pe detalii atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională, şi pierdeți din vedere lucruri importante. Încercați să vedeți imaginea de ansamblu şi nu vă lăsați păcălit de lucrurile care nu contează cu adevărat.

Balanţă
Sunteți cu capul în nori! După ce ați avut atâtea de făcut la muncă, mintea a decis să ia o pauză. Oamenii s-ar putea să fie nevoiţi să vă pună o întrebare de mai multe ori, înainte să răspundeți. Nu vă faceți griji, nu vă  judecă nimeni, ba chiar se vor gândi că este amuzant. Încercați să vă relaxați. Această stare confuză va trece.

Scorpion
Primiți veşti de la oameni de care nu ați mai auzit de multă vreme. Vă simţiți nostalgic şi vă amintiți cu plăcere de momentele în care viaţa părea mai simplă şi aveați mai mulţi prieteni aproape. Puneți mâna pe telefon şi sunați-i pe cei care v-au ajutat să construiți amintiri frumoase.

Săgetător
Încercați să aveți mai multă răbdare şi să fiți mai afectuos cu cei dragi. Partenerul are nevoie de mai multă atenţie şi de asigurări că este o persoană importantă pentru dumneavoastră, așa că puneți sarcinile profesionale pe locul doi. Amintiți-vă că oamenii dragi sunt cei mai importanţi și când aveți nevoie sunt mereu alături. În plus, vă face bine să întindeți o mână de ajutor.

Capricorn
Intuiţia este la cote maxime şi vă ajută să aveți păreri pertinente despre speranţele şi visurile celorlalţi. Această situaţie poate fi destul de înşelătoare în situaţii sociale, aşa că încercați să vă gândiți bine înainte să vorbiți. Cineva s-ar putea să spună un lucru, deşi ştiți că ei gândesc altceva. Nu vă bateți capul cu asta prea mult şi nu încercați să îi demascați.

Vărsător
Sunteți foarte tentat să vă puneți imaginaţia la bătaie. Vă place meseria, dar nu prea aveți ocazia să fiți creativ, iar asta poate duce la apariţia unor frustrări. Nu trebuie să vă schimbați cariera. Puteți să vă potoliți pasiunile în timpul liber. Puneți mâna pe pensule şi acuarele şi pictați. Faceți ce simţiți că vă face plăcere. Există numeroase metode.

Peşti
Este o zi bună să renunțaţi la trecut sau la ranchiună. Dacă cineva v-a rănit sau v-a dezamăgit, este momentul să renunțaţi şi să iertaţi. Să purtați pică nu vă va duce nicăieri, ba chiar vă va umple de negativitate şi nu vă va lăsa să mergeți înainte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS