16.7 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinShopping inteligent

Shopping inteligent

Toate doamnele pasionate de modă ştiu că pasiunea lor este extrem de costisitoare şi lasă urme adânci în bugetul familiei.  
Pasiunea pentru modă a reprezentat mereu un pericol pentru bugetul şi aşa fragil al multor familii. Mai ales că uneori această pasiune se transformă într-o adevărată patologie şi atunci trebuie să intervină un specialist. Însă, chiar şi atunci când se poate vorbi despre o pasiune „sănătoasă“, în aceste vremuri de criză, ea poate crea adevărate tragedii la sfârşitul lunii. Şi ca şi cum nu era suficient, tentaţiile sunt prezente la tot pasul. Pe de o parte, sunt magazinele şi ofertele lor seducătoare, iar pe de altă parte, ispita nu ne ocoleşte, având în vedere că acum cumpărăturile pot fi făcute şi on line.
Sunteţi dependentă de cumpărături? Această pasiune vă goleşte buzunarele şi nu ştiţi cum să scăpaţi „teafără“? Site-ul www.girlpower.it vă oferă câteva sfaturi pentru a face cumpărături în mod inteligent şi pentru a face economii.

Sfaturi utile

În primul rând, concentraţi-vă atenţia pe articolele care permit diferite combinaţii şi care pot fi purtate atât în ţinute elegante, cât şi casual. Deşi internetul poate fi o tentaţie foarte mare pentru doamnele pasionate de modă, în acelaşi timp acesta se poate demonstra şi un aliat de nădejde pentru buget. De multe ori, pe site-urile de cumpărături există articole vestimentare la preţuri mult mai mici decât în magazine. Dacă intraţi într-un magazin şic şi găsiţi o piesă vestimentară care vi se potriveşte, dar pe care, din cauza preţului, nu v-o puteţi permite, nu disperaţi. Reţineţi marca şi mărimea, iar apoi căutaţi-o pe internet. Şansele să o găsiţi la un preţ redus sunt considerabile. Unul dintre cele mai periculoase momente la cumpărături este cel când vă apropiaţi de casă, să plătiţi, iar asta nu se întâmplă doar în supermarket. Mai nou, şi magazinele de îmbrăcăminte au înţeles potenţialul „cozii la casă“, astfel că orice casă este acum înconjurată de fel de fel de accesorii, care vă pot „ataca“ portofelul. Aşadar, pentru a evita să vă mai cumpăraţi cine ştie ce şirag inutil de mărgele, folosiţi timpul mort în mod util şi sunaţi un prieten, trimiteţi un SMS sau citiţi o revistă.

Mereu la modă

Dacă aveţi de gând să investiţi o sumă mare de bani pentru haine, încercaţi să vă orientaţi spre acele articole care vor fi mereu la modă. De exemplu, clasica rochie neagră elegantă se poate dovedi soluţia salvatoare în multe ocazii şi merită, astfel că la urma urmei îşi merită banii. Nu acelaşi lucru se poate spune despre o rochie din dantelă de culoare roşie, de exemplu, pe care cu siguranţă nu o veţi purta prea des. Mare atenţie la aşa numitele articole „WOW“. Este vorba de acele piese vestimentare, pe care atunci când le probăm în cabină avem senzaţia că nici un preţ din lume nu este suficient de mare. În acele momente, trebuie să faceţi tot posibilul să reveniţi cu picioarele pe pământ şi să încercaţi să gândiţi raţional. De asemenea, atunci când vă achiziţionaţi un articol vestimentar, treceţi repede în revistă toate accesoriile cu care îl puteţi combina, indiferent că este vorba de pantofi, geantă sau bijuterii. Dacă aveţi cel puţin două-trei variante la îndemână, vă puteţi duce liniştită la casă. În caz contrar, va fi nevoie de cheltuieli suplimentare pentru a completa ţinuta, iar bugetul dumneavoastră va avea de suferit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS