17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Mel Gibson, din nou singur

La doar cinci luni de la venirea pe lume a fetiţei lor, actorul Mel Gibson şi rusoaica Oksana Grigorieva au decis să se despartă.
Potrivit revistei People, mai mulţi prieteni ai cuplului au spus că ei s-au despărţit amiabil încă de acum câteva săptămâni şi că speră să o poată creşte împreună pe fiica lor, Lucia. Purtătorul de cuvânt al actorului australian nu a făcut nici un comentariu pe marginea acestor informaţii. Mel Gibson şi Oksana Grigorieva au format oficial un cuplu la scurt timp de la anunţarea divorţului starului australian.

Premiile Grammy revin pe 13 februarie 2011

Cea de-a 53-a ediţie a prestigioaselor premii Grammy va avea loc pe 13 februarie 2011, informează Tgcom.it. Gala premiilor Grammy revine astfel la tradiţie, deoarece aceste distincţii au fost aproape întotdeauna decernate în februarie. În acest an, în mod excepţional, gala premiilor Grammy a avut loc pe 31 ianuarie, pentru a se evita o suprapunere cu transmisiunile sportive de la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Vancouver. Din acest motiv, termenul-limită pentru înscrierea pieselor eligibile pentru Grammy a fost devansat în 2009 până pe 31 august. În acest an, termenul-limită pentru înscrierea pieselor eligibile a revenit la data tradiţională – 30 septembrie. Evenimentul va avea loc la Staples Center din Los Angeles şi va fi transmis în direct de postul CBS.

Larry King divorţează

Legendarul prezentator de televiziune american Larry King şi cea de-a şaptea lui soţie au anunţat că au decis să meargă pe drumuri diferite, după 13 ani de căsătorie. Larry King ajunge astfel la cel de-al optulea divorţ din palmares. El a fost căsătorit cu şapte femei, însă acesta va fi cel de-al optulea lui divorţ, deoarece s-a recăsătorit la un moment dat cu o fostă parteneră de viaţă. Potrivit purtătorului de cuvânt al lui Larry King, prezentatorul a fost cel care a cerut divorţul de Shawn Southwick, de 50 de ani, cu care are doi copii.
„Principala lui preocupare este binele copiilor săi şi în afară de acest lucru nu va mai face nici un comentariu despre acest divorţ“, a declarat Howard Rubenstein, avocatul lui Larry King. Imediat după ce avocaţii lui Larry King au depus actele de divorţ ale clientului lor, avocaţii lui Southwick, de profesie cântăreaţă, au depus şi ei actele de divorţ la un tribunal din Los Angeles. Ambele părţi au citat diferenţe ireconciliabile. Avocatul lui King, Dennis Wasser, a declarat că clientul său îşi doreşte ca „acest divorţ să fie unul amiabil“.
În cererea sa de divorţ, Larry King a solicitat custodie comună asupra celor doi copii ai fostului cuplu, în timp ce Shawn Southwick a cerut custodia principală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS