15.1 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024

Horoscop

  Berbec    
Dacă vreţi să obţineţi un ajutor sau o recompensă, folosiţi-vă de cunoştinţele, relaţiile şi prieteniile legate. Nu este momentul să fiţi modest. Nu trebuie să călcaţi pe nimeni în picioare. Pur şi simplu trebuie să ştiţi să vă promovaţi. Este o zi deosebită pentru dumneavoastră, mai ales că vi se oferă tot felul de surprize plăcute.

  Taur
Evitaţi excesele de orice fel şi încercaţi să vă odihniţi. Azi veţi avea discuţii cu partenerul de viaţă, mai ales în privinţa copiilor. Sunteţi invidiat pentru ceea ce faceţi, dar şi pentru felul dumneavoastră de a fi. Nici fizic nu treceţi neobservat, mai ales că hainele pe care le îmbrăcaţi sunt de cea mai bună calitate.

  Gemeni
Dacă în ultima vreme v-aţi luptat cu dificultăţi la locul de muncă, vedeţi, în sfârşit, luminiţa de la capătul tunelului. Astăzi vă daţi seama că este neapărat nevoie să vă amelioraţi situaţia bancară. Va trebui să alegeţi între a merge mai încet cu maşina şi a vă grăbi. Diferenţa este că veţi avea de plătit o amendă pentru exces de viteză, dar nu va mai conta, mai ales dacă veţi reuşi să rezolvaţi problemele urgente.

  Rac
Aveţi posibilitatea de a efectua unele operaţii financiare şi de a fructifica relaţiile personale. Vă plasaţi banii într-un mod foarte inspirat. La locul de muncă aveţi o mare capacitate de concentrare, sunteţi răbdător şi perseverent, iar aceste calităţi vă permit să vă apropiaţi de obiectivele propuse. Vor veni şi recompensele la timpul lor, aşa că nu veţi munci în zadar.

  Leu
Aveţi parte de un veritabil menage a trois, iar această situaţie nu pare deloc să vă deranjeze. Dimpotrivă, vi se pare destul de incitantă. Din punct de vedere financiar reduceţi cheltuielile şi lucraţi mai organizat. Reuşiţi să cuceriţi prin farmecul dumneavoastră personal şi să obţineţi foarte multe beneficii. Daţi dovadă de multă înţelegere faţă de persoanele din jur.

  Fecioară
Nu ar trebui să vă confruntaţi cu probleme financiare, dacă veţi fi prudent. În dragoste există suişuri şi coborâşuri, cu excepţia cuplurilor deja consolidate. Nu aveţi foarte multă răbdare să vă terminaţi de plătit toate datoriile, mai ales că nu sunteţi obişnuit cu aglomeraţia, însă ar trebui să vă gândiţi şi la consecinţele de care veţi avea parte.

  Balanţă
Relaţiile cu persoanele la care ţineţi vor fi afectate, căci atmosfera nu este deloc prielnică pentru conversaţii calme. Aveţi grijă de bani şi nu vă aventuraţi în afaceri periculoase. Poate ar fi cazul să începeţi să vă schimbaţi stilul vestimentar, pentru a reuşi să faceţi o impresie bună din toate punctele de vedere. Veţi reuşi cu siguranţă să căpătaţi încredere în cei din jurul dumneavoastră.

 Scorpion
În familie trebuie să fiţi autoritar, mai ales cu cei mici. Mai târziu vă vor reproşa că i-aţi lăsat să facă ce-au vrut, în loc să-i ţineţi în frâu. Vă pregătiţi cu răbdare momentul în care veţi păşi pe un alt drum în carieră. Ziua începe cam prost, deoarece sunteţi superstiţios şi vă veţi gândi numai la ceea ce aţi visat azi-noapte. Ar fi cazul să vă implicaţi cu adevărat în proiectele pe care le aveţi de finalizat.

 Săgetător
Cineva din familie se află într-o stare mai proastă din punct de vedere moral. Trebuie să-i oferiţi sprijinul şi afecţiunea dumneavoastră, ca să treacă peste acest moment. Aveţi tendinţa de a vă izola faţă de lume, pentru a vă concentra mai mult asupra propriilor gânduri. Odată ce vă faceţi ordine în idei, veţi apărea din nou, plin de optimism.

  Capricorn
Dacă aveţi de făcut unele demersuri administrative, este cazul să le duceţi la bun sfârşit. La locul de muncă aveţi grijă cum vă purtaţi cu cei din jur, pentru că se poate să stârniţi invidii. Nu faceţi nimic care să poată provoca critici la adresa dumneavoastră sau care v-ar ştirbi din reputaţie. Sunteţi încăpăţânat, mai ales când aveţi nevoie de un sfat în ceea ce priveşte susţinerea unui examen.

  Vărsător
Riscaţi să treziţi tensiuni în viaţa conjugală. Sunteţi în dezacord cu partenerul de cuplu în privinţa mai multor lucruri. Este cazul să depuneţi eforturi serioase ca să priviţi lucrurile obiectiv. La locul de muncă ştiţi să fiţi autoritar într-un mod natural, nesupărător, ceea ce stârneşte admiraţia superiorilor. Sunteţi pus pe surprize astăzi şi vreţi să faceţi o impresie bună în faţa familiei.

  Peşti
Tindeţi să acordaţi prioritate vieţii dumneavoastră private. Vă dedicaţi în special persoanelor pe care le iubiţi. Faceţi tot posibilul pentru a avea în familie un climat tandru şi călduros.
Aţi putea trece printr-o perioadă în care moralul vă este scăzut şi sunteţi în căutarea unei raţiuni de a exista. Din fericire, este doar o stare trecătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS