11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Nuntă cu noroc
Americanii David şi Elizabeth Weinlick sunt dovada vie a faptului că dragostea poate fi mult mai simplă decât ne-am putea imagina. În 1998, David a acceptat să îşi unească destinele cu o femeie pe care nu o văzuse niciodată. 11 ani mai târziu şi cu patru copii „în palmares“, cei doi soţi sunt încă împreună şi au o viaţă fericită şi liniştită.
Ciudata nuntă a fost o idee a prietenilor lui David, care s-au decis să îi găsească acestuia femeia potrivită. Cu ajutorul unei emisiuni TV, amicii mirelui au ales-o dintre 300 de candidate pe cea care au crezut ei că i se potriveşte cel mai bine prietenului lor. Fericita aleasă a fost Elizabeth, cei doi căsătorindu-se după o discuţie de doar câteva secunde. Nici măcar prietenii mirelui nu au fost convinşi că nunta va avea loc. „Mulţi oameni sunt şocaţi că mariajul nostru a funcţionat. De ce? Simplu. Acum 11 ani am spus că trebuie să meargă şi am făcut totul să ne ţinem de cuvânt“, a declarat doamna Weinlick.

Julia Roberts şi Javier Bardem, împreună pe marele ecran
Cunoscuţii actori Julia Roberts şi Javier Bardem vor avea ocazia să apară împreună pe marele ecran, în filmul „Eat, Pray, Love“. Pelicula, produsă de Plan B, compania de producţie a lui Brad Pitt, este o adaptare cinematografică a memoriilor scrise de romanciera Elizabeth Gilbert. Julia Roberts va interpreta rolul scriitoarei, iar Javier Bardem, pe cel al bărbatului pe care romanciera îl întâlneşte şi de care se îndrăgosteşte în partea finală a unei călătorii care o ajută să se redescopere, după divorţul de fostul ei soţ. Regia va fi asigurată de Ryan Murphy, creatorul serialului de succes „Prietenie pe muchie de cuţit“ şi regizorul filmului „Running With Scissors“.

Sandsation – artă în nisip
Locuitorii din Berlin, precum şi turiştii care se vor afla în metropola germană în această perioadă vor avea ocazia să viziteze cea de-a şaptea ediţie a Festivalului Internaţional „Sandsation“. Evenimentul se desfăşoară în perioada 7 iunie – 30 august şi reuneşte cei mai mari sculptori în nisip din lume. Aceştia lucrează de zor la 12 opere care depăşesc patru metri în lungime, fiecare dintre acestea fiind proiectată ca un scenariu urban imaginar. La finalul evenimentului, se va decerna titlul de campion mondial. În plus, artiştii vor crea o operă colectivă de peste opt metri în înălţime, care va avea drept temă „Berlinul, în anul 2222“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS