Ingrediente: 1 broccoli mediu, 1 cutie smântână, 200 g caşcaval ras, 2 ouă, sare, piper.
Mod de preparare: Se fierbe broccoli cam zece minute în apă cu sare şi apoi se strecoară. Se tapetează un vas cu margarină şi făină. Se bat două ouă cu smântână, sare, piper. Se aşază broccoli în vas. Se acoperă cu caşcavalul ras. Se toarnă apoi amestecul de smântână deasupra. Se dă la cuptor la foc moderat până când se rumeneşte.
Broccoli gratinat
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei