14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Stewardesele indiene, obligate să slăbească

O companie aeriană din India le-a impus însoţitoarelor de zbor să dea jos kilogramele în plus dacă vor să-şi păstreze slujba, informează site-ul mirror.co.uk. Stewardesele companiei Indian Airlines au fost oprite la sol sub motivaţia că ar fi prea grase, însă acestea au protestat, afirmând că „acuzaţia“ reprezintă o insultă adusă feminităţii lor. Ele au dat exemplul uneia dintre însoţitoarele de zbor care lucrase 25 ani pentru Indian Airlines şi care nu a mai avut voie să zboare după ce s-a îngrăşat cu doar două kilograme peste „greutatea ideală“. Curtea Supremă din New Delhi a hotărât însă că reprezentanţii companiei aeriane au dreptul de a impune aceste reguli dacă măsura este luată pentru siguranţa zborului şi pentru a face faţă competiţiei.

Tentativă de înviere

Cadavrul unui bărbat din India a fost exhumat la trei zile după deces pentru că membrii familiei sale erau convinşi că îl pot învia, informează Yahoo!News. Arun Majhi, de 21 de ani, a murit după ce a fost muşcat de un şarpe veninos, iar familia l-a îngropat în ziua decesului. Însă, după doar două zile, mama băiatului a visat că fiul ei va reveni la viaţă, aşa că au exhumat cadavrul şi au adus un vraci care urma să fie „maestrul de ceremonii“ al învierii. Familia a aşteptat în zadar ca vraciul să înfăptuiască minunea, pentru că, după două zile de incantanţii, lucrurile nu s-au schimbat. Prin urmare, rudele sale au renunţat şi l-au reînhumat, în satul Bhejapadar, situat în estul ţării.

Beyonce şi Jay-Z, nuntă în ritm de hip-hop

Jay-Z a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Beyonce, într-o vacanţă de lux pe care cei doi au petrecut-o la Cannes, la sfârşitul lunii mai. Potrivit site-ului news.sawf.org, cei doi, care sunt împreună din 2002, stabilesc toate detaliile căsătoriei care va avea loc la toamnă, în Hawaii. „Nunta mult aşteptată dintre Beyonce şi Jay-Z va fi cu siguranţă nunta anului“, a declarat un apropiat al cuplului. Jay-Z i-a promis iubitei sale că-i va dărui „un inel cu cel mai mare diamant care se va potrivi pe degetul ei“. Beyonce a declarat de curând că îşi doreşte să se căsătorească şi să aibă copii împreună cu Jay-Z. „Îmi doresc din tot sufletul să-mi întemeiez propria familie şi să am trei copii: doi băieţi şi o fată. Îţi dai seama când cineva te iubeşte din felul în care se poartă cu tine. Eu şi Jay ne respectăm şi ne iubim foarte mult“, a declarat Beyonce.

Kim Cattrall este împotriva căsătoriei

Kim Cattrall, vedeta din serialul tv „Neveste Disperate“, nu se gândeşte la căsătorie, chiar dacă este îndrăgostită până peste cap de iubitul ei, Alan Wyse, de 29 de ani, informează site-ul femalefirst.co.uk. Actriţa de 50 de ani, care a trecut deja prin trei mariaje, pretinde că iubitul ei, Alan Wyse, mult mai tânăr decât ea, este un tip extraordinar, dar se teme că un angajament oficial ar putea pune în pericol fericirea pe care cei doi o trăiesc din plin în prezent.
„Îl iubesc pe Alan, este un tip grozav. Avem relaţia perfectă: iubitul meu găteşte, nu strânge masa, dar ce mai contează dacă găteşte? Chiar dacă suntem fericiţi acum, nu vreau să mă gândesc la căsătorie şi nu cred că voi mai face vreodată acest pas. Prietenii mă sfătuiesc ca niciodată să nu spun niciodată, dar eu nu vreau să mă gândesc la viitor. Pur şi simplu mă bucur din plin de această perioadă frumoasă din viaţa mea“, a declarat actriţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS