13.6 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinScunde, dar foarte sexy

Scunde, dar foarte sexy

Cei care cred că divele sunt toate înalte se înşală. Lumea cinematografiei şi a muzicii este plină de artiste scunde, care nu ezită să se „caţere“ pe pantofi cu tocuri ce depăşeşc uneori zece centimetri, doar pentru a părea ceva mai înalte.

Ce au în comun fermecătoarea cântăreaţă australiană Kylie Minogue şi seducătoarea actriţă latino Eva Longoria? Înălţimea… sau mai bine zis lipsa unei înălţimi de topmodel. Nu se poate explica de ce ideea de vedetă este  întotdeauna asociată cu cea a unei persoane înalte. Realitatea este însă cu totul alta. Există multe celebrităţi atât de pe marele ecran, cât şi din domeniul muzicii, care nu depăşesc înălţimea de 1.60 sau dacă o fac este vorba de doar câţiva centimetri. Cu toate acestea, nimeni nu poate contesta puterea de seducţie şi şarmul ce le învăluie pe cele mai scunde exponente ale industriei show-bizz-ului.
Cea mai mică dintre vedetele care se înscriu în această categorie este cântăreaţa australiană Kylie Minogue. În ciuda conformaţiei sale mignone, nimeni nu poate nega senzualitatea şi frumuseţea acesteia. Artista are o înălţime de doar 1.52 metri. Cu doar câţiva centimetri mai înaltă este vedeta serialului „Neveste Disperate“, Eva Longoria, care are doar 1.55 metri. Lista vedetelor care nu se pot lăuda cu înălţimea unui topmodel nu este deloc una mică: gemenele Olsen, cântăreaţa Avril Lavigne, Geri Halliwell, actriţa Gillian Anderson, câştigătoarea premiului Oscar, Reese Witherspoon, cântăreţele Shakira şi Nelly Furtado. Toate aceste vedete, deşi nume cu greutate în industria show-bizz-ului, au înălţimea de 1,58 m. Cu un centimetru mai înalte sunt cântăreaţa Amy Winehouse şi actriţele Jennifer Love Hewitt, Melissa Joan Hart şi Natalie Portman. Bariera de 1.60 metri este depăşită cu puţin de Scarlett Johansson, Drew Barrymore, Christina Aguilera, Britney Spears, Sarah Jessica Parker, Madonna, Lucy Liu şi Shania Twain.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS