10.3 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024

Scurte stiri

Mos Craciun calatoreste pe cea mai mare nava din lume


Mos Craciun are acum la dispozitie cea mai mare nava din lume, pentru a-si transporta cadourile in toate colturile lumii. Dupa cum informeaza Krone.at, aceasta este noua misiune a navei Emmei Maersk, cea mai mare ambarcatiune cargo din lume. 13 membri ai echipajului au fost mobilizati pentru a transporta 11.000 de containere cu cadouri provenind din Xantia, China, Hong Kong, Tanjung si Malaiezia. Insa cadourile nu vor fi date direct copiilor, ci vor ajunge in magazinele europene. Nava a pornit la drum in septembrie anul trecut, din Suedia catre Orient, de unde sa ia decoratiuni de Craciun, Mp3-playere, shakere pentru cocteiluri, miei din Noua Zeelanda, pui congelati, masini teleghidate, computere, dinozauri electrici si mâncare pentru pisici etc. Toate aceste containere vor fi livrate magazinelor europene la timp pentru sarbatorile de iarna.


Medicament din masline eficient pentru inima


Din resturile de masline ce rezulta in urma producerii uleiului va fi posibila producerea unui medicament impotriva problemelor cardiace. Dupa cum informeaza agentia italiana de presa Ansa, descoperirea a fost facuta de oamenii de stiinta din cadrul Institutului de cercetari australian. Acestia au descoperit ca in resturile de masline se afla peste 100 de antioxidanti care au proprietatea de a scadea presiunea sanguina si nivelul zaharului din sânge. Rezultatele cercetarilor efectuate de echipa australiana au fost prezentate recent in Malta.


Anne Hathaway nu se plânge de greutatile vietii


Contrar colegelor sale de la Hollywood, actrita Anne Hathaway nu este genul de persoana care sa se plânga. Dupa cum informeaza site-ul pipole.net, Anne a declarat ca micile sale probleme din viata de actrita nu se pot compara cu cele ale persoanelor obisnuite. „Totul este relativ in acesta lume. Exista persoane care fac o criza de plâns doar din cauza ca li s-a rupt o unghie, in timp ce altii traiesc in tari distruse de razboi. Eu nu sunt asa. Consider ca nu am de ce sa ma plâng. Sunt constienta ca indiferent ce probleme intâmpin exista oameni care au si mai multe necazuri ca mine“, a declarat Anne Hathaway.


Matthew McConaughey evita femeile maritate


Actorul Matthew McConaughey a vorbit recent despre experientele sale amoroase si a precizat ca „nu se atinge niciodata de femeile casatorite“. Dupa cum informeaza site-ul actualite-de-stars.com, McConaughey se pare ca a avut o experienta neplacuta in tinerete atunci când s-a intâlnit cu doua surori care erau casatorite. Sotii celor doua au venit si i-au cerut actorului socoteala. In realitate, nu femeile casatorite sunt cele care-i provoaca lui Matthew teama, ci barbatii acestora. „In dragoste este mai bine sa fii sincer de la inceput decât sa spui minciuni care pâna la urma vor iesi la suprafata“, a declarat Matthew McConaughey.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS