12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinCraiovencele isi schimba stilul

Craiovencele isi schimba stilul

Noile tendinte in materie de design vestimentar va indeamna sa mergeti la cumparaturi pentru a va innoi garderoba. Spre deosebire de anii trecuti, in acest sezon au aparut schimbari majore.


Blugii foarte evazati, pantalonii cu talie joasa va trebui sa paraseasa sifonierul dumneavoastra pentru a face loc unor noi articole vestimentare.


Bineinteles insa ca sunt foarte putine acelea care isi permit sa-si cumpere foarte multe haine noi, asta pentru ca articolele vestimentare din colectia noua au intotdeauna preturi mai piperate.


Totusi, daca va chibzuiti cu atentie bugetul puteti sa va imbracati „la moda“ si fara a cheltui sume exorbitante. Exista anumite articole vestimentare care definesc linia acestui sezon. Mai intâi, trebuie sa achizitionati cel putin o pereche de pantaloni croiti dupa noile modele (mai strânsi in jurul taliei). Indiferent de articolul vestimentar cu care ii veti asorta, acestia vor da tinutei dumneavoastra o nota de modernitate. Vreti sa evidentiati latura feminina? Nimic mai simplu, cumparati-va o rochie sau o fusta care sa urmareasca linia siluetei dumneavoastra. In caz ca doriti ca acestea sa fie foarte scurte, este obligatoriu sa purtati pe dedesupt o pereche de colanti. Tot in cadrul hainelor care va vor spori farmecul feminin se inscriu si pardesiele sau paltoanele de lungime medie.


Bijuterii masive si genti incapatoare


Iar daca tot ati pornit la cumparaturi pentru a „va revitaliza“ garderoba, va puteti opri si la un magazin care comercializeza bijuterii. Un inel masiv cu piatra, câteva bratari sau un lantisor cu un medalion colorat sunt o alegere inteleapta pentru acest sezon. In ceea ce priveste poseta, un accesoriu indispensabil pentru doamne si domnisoare, aceasta nu trebuie neaparat schimbata. La o tinuta de zi, stilistii va recomanda o geanta incapatoare, la fel ca acelea pe care le-ati purtat in sezonul precedent.


Nici in ceea ce priveste incaltamintea nu au aparut modele foarte diferite de cele de anul trecut. Daca ghetele dumneavoastra au botul usor rotunjit, atunci mai pot fi purtate si iarna aceasta. Totusi, pentru ca este indicat sa avem mai multe perechi de incaltari pe care sa le alternam, puteti vizita magazinele pentru a alege o pereche de cizme foarte inalte, de exemplu.


Desi in acest sezon au aparut schimbari majore, acestea au fost foarte repede adoptate de craiovence, mai ales de adolescente si tinere. Oltencele au trecut la blugii mulati pe glezne si curele infasurate in jurul taliei, asa cum o cere moda. Si bluzele care urmaresc linia taliei au prins repede in rândul publicului feminin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS