13.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinCostumul de gimnastica si treningul - in voga in discoteci

Costumul de gimnastica si treningul – in voga in discoteci

Costumul de gimnastica pe care il folositi in sala de fitness sau pe covorul rulant poate fi acum protagonistul unor ocazii cu totul speciale. Nu putine doamne opteaza pentru o astfel de tinuta pentru a petrece alaturi de prieteni o seara in discoteca.


Costumul de gimnastica si treningul au fost aduse in prim-plan de nume celebre in lumea muzicii, si nu numai. Este vorba despre vedete precum Madonna sau Jennifer Lopez care nu s-au sfiit sa apara in fata publicului in costume mulate, precum cele folosite de doamne atunci când fac exercitii pentru mentinerea siluetei in salile de sport. Din ce in ce mai multe reprezentante ale sexului frumos din „lumea buna“ au incercat sa copieze look-ul Madonnei pe care aceasta l-a promovat cu ocazia lansarii albumului „Confessions on a dancefloor“.


Pe coperta CD-ului, artista apare imbracata intre-un body roz cu parul vopsit rosu aprins precum al personajului Bree din serialul american de succes „Desperate Housewives“. De asemenea, in videoclipul primului single extras de pe album, „Hung up“, regina muzicii pop poate fi vazuta purtând un body foarte strâmt, o jacheta roz si un trening marca Adidas de culoare albastra cu dungi albe si o centura elastica din paiete violet. Un trening intr-o varianta foarte sic, cu pantofi decorati cu cristale, a fost adoptat si de alte dive ale scenei precum Britney Spears si Jennifer Lopez.


Marii creatori de moda aduc in prim-plan treningul


Jean Paul Gaultier a lansat in cadrul ultimelor sale prezentari de la Paris, organizate cu ocazia aniversarii a 30 de ani de cariera, o serie de tinute sport. Salopete, treninguri si costume de gimnastica asortate cu pantofi sport decorati cu paiete au facut deliciul publicului.


Treningul nu mai este doar un accesoriu pentru salile de sport. Noile modele realizate de creatori le-au depasit cu mult pe cele traditionale, acestea fiind decorate cu cristale Swarowsky si realizate din materiale dintre cele mai provocatoare. Cei care doresc sa ofere celor din jur o imbratisare calda pot opta pentru treninguri realizate din tesaturi subtiri sau din casmir.


Singurul lucru de care trebuie sa tineti cont este ca trebuie sa alegeti modelul potrivit fizicului dumneavoastra si sa va simtiti cât mai confortabil in acesta. De asemenea, pantofii pentru care optati trebuie sa fie sport. La mare cautare sunt cei cu talpa joasa in tonuri aurii sau argintii si decorati cu paiete.


Avantajul unor astfel de tinute promovate de Madonna sau Jennifer Lopez este acela ca va ofera posibilitatea de a va misca liber.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS