23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVoltaj a colaborat cu Robert Turcescu

Voltaj a colaborat cu Robert Turcescu

Dupa o lunga asteptare, fanii Voltaj se pot bucura de un nou album produs de preferatii lor. Noul material se numeste „Revelator“ si a beneficiat deja de un turneu de promovare prin tara.


Responsabilitatile unui artist sunt foarte mari atunci când are multi fani. Tocmai de aceea, membrii Voltaj au pregatit cu atentie noul album, cu care au iesit pe piata luna trecuta. Au lucrat un an si jumatate la cele 14 melodii (11 piese originale, un intro si doua interludii) care se gasesc pe „Revelator“.


„«Revelator» nu este un titlu intâmplator, este vorba despre acea substanta scoate imaginea la iveala sau, simbolistic vorbind, este acel element care scoate adevarul pur la iveala. Pentru noi, «revelator» inseamna iubire, incredere in fortele proprii, optimism. Fiecare piesa are un anumit element revelator“, a spus solistul formatiei, Calin Goia. Si pentru ca interesul publicului trebuie mentinut viu, noul material a adus si câteva schimbari.


„Toti cei care au ascultat albumul au remarcat o schimbare de sound. Stilul se pastreaza, dar apar influente electro foarte pronuntate, precum si o varietate tematica in ceea ce priveste melodiile“, a afirmat Calin Goia. Si pentru ca membrii Voltaj se declara foarte multumiti de noul lor album, acestia au stabilit deja ca patru dintre piesele noi vor beneficia de un videoclip. Prima melodie aleasa spre promovare, „Stiu“, reprezinta o surpriza deosebita. Astfel, piesa, care a prins foarte bine la public, este un duet cu o artista de origine libaneza, Hiam. Acesta nu este insa singurul featuring de pe album. Robert Turcescu isi incearca si el talentul vocal pe una dintre melodiile semnate de Voltaj.


Un nou turneu, in martie


Si chiar daca tocmai au incheiat turneul „Revelatour“, care a promovat noul album in noua orase din tara, membrii Voltaj promit ca vor mai intreprinde câteva turnee prin tara.


„In martie va urma un alt album, in care vom promova un nou single. Este vorba de piesa «MSD2», adica «Mai sus de doi». Vom cânta in opt orase, inca nu stim care sunt acestea, dar speram sa fie si Craiova printre ele“, a precizat solistul de la Voltaj.


Si chiar daca printre cântaretii autohtoni a devenit o adevarata moda sa-si incerce norocul si in actorie, Calin Goia a marturisit ca deocamdata muzica ii ocupa foarte mult timp si nu ii permite sa se implice si in alte proiecte.


„Nu cred ca ma tenteaza televiziunea. Mie imi place sa cânt si cred ca ma descurc bine pe scena. Probabil ca mi-ar placea sa joc intr-un film de actiune, dar nu intr-o telenovela sau intr-un serial“, a spus acesta.


Un nou DVD


Vineri seara, Voltaj au sustinut un concert la Sala Polivalenta din Bucuresti, pe care au tinut sa-l si inregistreze. Spectacolul va aparea pe un DVD, al doilea din cariera Voltaj. Concertul a fost filmat de Dragos Buliga, cel care a semnat si regia videoclipului „Stiu“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS