14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024

IA TE UITA!

PRO TV – ora 20.30


Nasul stresat (Analyze That)


Regia: Harold Ramis


In rolurile principale: Robert de Niro, Billy Crystal, Lisa Kudrow


Comedie – 2002


Capul Mafiei, Paul Vitti (Robert de Niro), se apropie de sfârsitul incarcerarii sale in Sing Sing, iar agentii FBI care il monitorizeaza sunt pacaliti. Zi dupa zi se uita cum unul dintre cei mai cunoscuti gangsteri din New York se plimba in cerc in celula sa, ocazional cântând melodii din West Side Story.


Are Vitti o cadere nervoasa datorita recentelor amenintari venite din partea unui dusman al Familiei sau comportamentul sau ciudat face parte dintr-un plan menit sa-l scoata din inchisoare mai devreme? FBI nu e sigur, cum nu e sigur nici fostul lui psihoterapeut, Ben Sobel (Billy Crystal), care e chemat sa-si dea cu parerea in legatura cu acest caz.


Ii va lua mult timp pentru a examina demonii ce umbla prin mintea lui Vitti si a-l ajuta sa se puna pe picioare, timp pe care Sobel nu e dispus sa-l acorde. Nu lui Vitti. Nu acum.


Adevarul e ca si Sobel are o problema. Tatal sau tocmai a murit, târându-l intr-o criza de identitate atât in viata sa profesionala, cât si in cea personala. Mai mult: stie ca nevasta lui, Laura (Lisa Kudrow), va fi furioasa daca ii permite imprevizibilului Vitti sa intervina iar in viata lor.


Filmul a primit pe site-ul de specialitate nota 6,4.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS