16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Scurte stiri

Cel mai frumos transsexual din lume


Mexicana Erica Andrews a câstigat locul intâi in cadrul concursului „Cel mai frumos transsexual din lume“, informeaza site-ul 7sur7.be. Aceasta a primit suma de 10.000 de dolari, premiu pentru locul intâi, câstigând detasat in fata celor 23 de „concurente“ care au participat la cel mai mare concurs de frumusete pentru transsexuali. In Thailanda, tara cunoscuta pentru toleranta sa sexuala, concursul a fost urmarit de aproximativ 25 de milioane de telespectatori.


Statuia Libertatii a implinit 120 de ani


Celebra Statuie a Libertatii din New York, Statele Unite, a ajuns la venerabila vârsta de 120 de ani. Dupa cum informeaza agentia italiana de presa Ansa, statuia de 93 de metri a fost inaugurata in portul din New York pe 28 octombrie 1886. Monumentul a fost realizat de Frederic Auguste Bartholdi, in timp ce structura metalica poarta semnatura lui Gustave Eiffel, creatorul turnului cu acelasi nume din Paris. Statuia a fost donata de autoritatile franceze Statelor Unite, cu ocazia unui veac de independenta americana.


Muzeu dedicat extraterestrilor


Ieisk, un oras la Marea Neagra, de câtiva ani „frecventat“ de OZN-uri, va gazdui primul muzeu din Rusia dedicat „vizitatorilor extraterestri“. Dupa cum informeaza Libero.it, in muzeu vor fi prezentate clasicele cercuri in lanurile de grâu, misterioase pietre din aliaje metalice inexistente pe Terra, filmulete si rapoarte militare. Initiatorul proiectului, care este si proprietarul multora dintre exponate, se numeste Iuri Strogonov, acesta adunând de-a lungul timpului numeroase obiecte, documente si filme despre vizitele discurilor zburatoare.


Functionarii indieni, suparati pe cuplul Pitt-Jolie


Angajatii aviatiei din localitatea indiana Jodhpur sunt nemultumiti de comportamentul iresponsabil al cuplului Brad Pitt si Angelina Jolie. Dupa cum informeaza site-ul pipole.net, cei doi s-au urcat la bordul unui elicopter impreuna cu cei trei copii ai lor fara a detine o autorizatie de zbor, asa cum prevede legea din provincia indiana respectiva. Invitati la palatul maharajahului Gaj Singh pentru a asista la Festivalul Indian al Luminilor, Diwali, Angelina si Brad nu si-au luat masurile de precautie si nu au averizat autoritatile in legatura cu intentia lor.


Scarlett Johansson uimeste medicii


Scarlett Johansson a uimit specialistii datorita testelor HIV repetate, pe care aceasta le face de doua ori pe an. „Cu toate ca este implicata intr-o relatie stabila cu actorul Josh Hartnett, se poate ca Johansson sa intretina relatii sexuale si cu alti barbati sau sa-si banuiasca partenerul de relatii extraconjugale“, a declarat intr-un interviu dr. Ava Cadell. „Ar fi indicat ca Johansson si partenerul sau sa practice sexul protejat pâna ce vor ajunge sa aiba o relatie monogama“, a adaugat dr. Cadell. Actrita a ripostat la aflarea discutiilor despre infidelitatea sa din punct de vedere sexual.


„Se pare ca s-a creat o imagine gresita despre mine si sexualitatea mea. Când sunt implicata intr-o relatie nu ma mai intâlnesc si cu alte persoane“, a declarat Scarlett.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS