14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024

Scurte stiri

Si-a extirpat sânii pentru mai multa siguranta


O americanca a decis sa isi extirpeze ambii sâni, pentru a fi sigura ca nu se va imbolnavi de cancer. Dupa cum informeaza Krone.at, inca din copilarie, Lindsay Avner, din New York, traieste cu teama ca un „blestem“ care exista de multi ani pentru femeile din familia sa se va abate si asupra ei. Strabunica americancei s-a stins din viata la 58 de ani din cauza cancerului la sân, iar bunica sa a decedat la 39 de ani, din acelasi motiv. Când Lindsay a vazut ca si mama ei a fost diagnosticata cu cancer, ea a decis sa se adreseze medicului pentru a-i extirpa ambii sâni. Wendy, mama lui Lindsay, a fost sigura ca nu va apuca 40 de ani si de aceea a trait totul la viteza maxima. Ea s-a casatorit foarte devreme si a devenit mama la o vârsta „frageda“. La 41 de ani, medicii au descoperit o tumoare la nivelul sânului. Din aceasta cauza, Lindsay a decis sa isi faca si ea analizele. Acestea au confirmat ca si ea a mostenit gena „defecta“ a inaintasilor sai si ca exista 80 la suta sanse sa se imbolnaveasca. Tânara de 23 de ani s-a decis sa ia masuri drastice pentru a fi sigura ca asa ceva nu se intâmpla si s-a supus unei interventii chirurgicale in spitalul Sloan Kletterin din New York, in timpul careia i-au fost extirpati ambii sâni. „In ciuda durerii, simt o liniste interioara pe care nu am avut-o niciodata pâna acum. Sunt alt om“, a spus tânara. Imediat ce cicatricele se vor vindeca, Lindsay a decis sa isi puna implanturi de silicon.


Barbatii „pierd“ sase luni din viata facând ochi dulci femeilor


Majoritatea barbatilor din Marea Britanie petrec aproximativ sase luni din viata facând ochi dulci femeilor. Potrivit site-ului Ananova, care citeaza un nou studiu realizat de cercetatorii britanici, barbatii isi aleg ca „tinta“ cel putin opt femei pe zi, acordându-i fiecareia doua minute de atentie. In primele momente, ei sunt tentati sa studieze sânii, apoi privesc posteriorul si picioarele.


Insa nici femeile nu se lasa mai prejos. Si ele analizeaza reprezentantii sexului tare, dar nu le acorda chiar atât de multa atentie. Britanicele isi aleg numai doua „tinte“ pe zi, studiindu-le timp de 90 de secunde pe fiecare. In total, femeile pierd doar o luna din viata uitându-se dupa barbati. Totodata, studiul mentionat a demonstrat ca femeile analizeaza intâi ochii si apoi fesele.


Queen lucreaza la un nou album


Formatia Queen se pregateste pentru inregistrarea primului album in ultimii 15 ani, de la moartea solistului Freddie Mercury, informeaza site-ul femalefirst.co.uk.


In noul proiect, Mercury va fi inlocuit de Paul Rodgers, fostul solist al trupei Free.


„Vrem sa vedem cum va iesi colaborarea dintre mine, Paul si Roger. Avem câteva materiale bune, ne-am implicat foarte mult in acest proiect si suntem cu totii entuziasmati de idee“, a declarat Brian May, chitaristul trupei.


Nu este prima colaborare dintre Brian, Paul si tobosarul Roger Taylor, cei trei au fost impreuna in turneu, anul trecut, in Europa si Japonia. „Nu vrem sa dovedim nimic. Este un proiect la care tinem foarte mult si cu siguranta va iesi un album reusit“, a adaugat Brian May.


Elizabeth Taylor neaga o posibila nunta


Elizabeth Taylor a dezmintit zvonurile vehiculate in presa cum ca urmeaza sa se casatoreasca pentru a noua oara, informeaza site-ul ninemsn.com. Actrita, de 74 de ani, are o relatie cu artistul si fotograful Firooz Zahedi, care, cu mult timp in urma, a devenit fotograful personal al vedetei. In ceea ce-l priveste pe Zahedi, Taylor a spus ca acesta este „un vechi si foarte bun prieten“ si nimic mai mult.


„Nu am fost, nu suntem si nici nu vom fi vreodata impreuna. Viata personala si planurile pe care le am pentru viitor ramân personale si nu vreau sa vorbesc despre asta“, a declarat actrita. Din cele opt mariaje ale actritei pâna in prezent, doua au fost cu actorul britanic Richard Burton.


Gwyneth Paltrow, convinsa ca Brad Pitt va câstiga Oscarul in 2007


Gwyneth Paltrow considera ca fostul sau logodnic, Brad Pitt, ar putea intra curând in „clubul detinatorilor de premii Oscar“, dupa ce a vazut cel mai recent film al acestuia – „Babel“. Porivit site-ului Femalefirst.co.uk, frumoasa actrita americana, care a câstigat un premiu al Academiei Americane de Film pentru rolul sau din pelicula „Shakespeare in Love“, sustine ca Pitt are toate sansele sa fie „premiatul“ anului 2007 pentru interpretarea rolului unui barbat disperat sa-si salveze sotia.


„Aceasta este cea mai importanta performanta cinematografica a lui Brad“, a declarat vedeta, dupa ce a asistat la premiera filmului, a carui actiune se desfasoara in Maroc. Potrivit sursei citate, Paltrow si Pitt au fost logoditi timp de un an, insa relatia lor s-a destramat in 1997.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS