3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Silueta de mireasa

Va pregatiti pentru ziua cea mare. Va pregatiti pentru rochia de zâna la care ati visat toata copilaria dumneavoastra. E ziua in care dumneavoastra veti fi vedeta, admirata de zecile de cunostinte, prieteni, rude. E momentul unic in care veti fi imortalizata in sute de fotografii demne de a fi aratate copiilor, nepotilor si stranepotilor. Si bineinteles ca vreti sa ramâneti in amintirea tuturor ca una dintre cele mai frumoase mirese vazute vreodata. Si, in ceea ce priveste kilogramele in plus, nu aveti decât o solutie: va apucati de slabit, evident. Site-ul www.ele.ro va ajuta!


Dieta va fi hotarâta in functie de numarul de kilograme de care trebuie sa scapati, dar si de preferinte culinare, program, etc. Cea mai practica si mai larg raspândita – dieta disociata – promite sa scapati intre trei si sapte kilograme/ saptamâna. Desi parerile medicale asupra acestei diete sunt destul de controversate, rezultatele sunt sigure. Alegerea e a dumneavoastra.


Vreti niste brate subtiri si pline de tonus? Sau niste sâni fermi si obraznici pentru un decolteu de senzatie? Ganterele sunt prietenele dumneavoastra de nadejede. Folositi-le pe acelea de unu sau doua kilograme maxim. Nu incercati cu greutati mai mari, veti obosi repede. Este de preferat un efort mai usor, dar constant. Pentru brate frumoase, de asemenea, nu uitati atunci când va aplicati o crema anticelulitica sa le includeti si pe ele. Este stiut ca celulitei ii place foarte mult sa se instaleze in extremitatile superioare ale membrelor noastre, indiferent ca e vorba de picioare sau de mâini. Bratele groase stirbesc foarte mult din feminitate si, cu atât mai mult, pentru viitoarele mirese, ele trebuie sa fie cât mai subtiri si tonifiate, punând astfel in evidenta un aspect feminin si gingas.


Dupa fiecare dus, intotdeauna folositi un gel de bust. Gelul de bust va hidrata aceasta zona, mentinând elasticitatea pielii, prevenind astfel „lasarea“ lor precum si aparitia inesteticelor vergeturi datorate diverselor fluctuatii de greutate si vârstei.


Inainte cu o zi, doua, de ziua cea mare, folositi un exfoliant puternic pentru zona decolteului si a bratelor, eliminând astfel pielea moarta care da un aspect matur pielii. Aplicati apoi o masca hidratanta pe baza de namol marin pentru tonifiere. Decolteul si bratele dumneavoastra vor straluci de prospetime si tinerete.


Abdomenul trebuie sa fie si el in forma. O talie groasa nu prea are ce cauta in rochia unei zâne. Incepeti cu minim doua saptamâni inainte de marele eveniment cu serii de câte 20 de abdomene si continuati progresiv pâna la 50. Chiar daca nu va plac abdomenele, sigur nu v-ar placea o burtica revarsata in rochia de mireasa. Pe baza de stres, ati mâncat tot felul de bunatati din meniu, plus cupele de sampanie, aveti toate sansele sa va balonati si sa aratati foarte inestetic. Un tesut muscular lucrat va preveni acest neajuns.


Majoritatea viitoarelor mirese prefera rochiile lungi, traditionale, cu aspect de „printesa“. Indiferent ca veti purta o rochie cu picioare la vedere sau pur si simplu, vreti sa aratati bine in general, câteva genoflexiuni si fandari sunt excelente pentru tonusul muscular, activeaza circulatia sangvina in zona, atenuând celulita. Nu uitati de gelul anticelulitic care trebuie folosit cu sfintenie dupa fiecare dus.


De asemenea, un set de sedinte de masaj va vor ajuta sa obtineti o remodelare generala a corpului, mai putina celulita, câtiva centimetri in minus, o digestie mai buna si… multa relaxare!


Daca ati apucat sa va bronzati, trupul dumneavoastra va parea mai subtire, iar celulita se va vedea mai putin. Plus contrastul hipnotic creat de un trup bronzat in rochia alba de mireasa!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS