6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDe ce a fugit un vâlcean după ce s-a răsturnat cu mașina

De ce a fugit un vâlcean după ce s-a răsturnat cu mașina


Polițiștii din Călimănești au reținut, ieri, pentru 24 de ore un bărbat din localitate, pentru conducerea unui vehicul sub infleunța alcoolui sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Polițiștii au fost sesizați că în orașul Călimănești se afla un autoturism răsturnat în afara părții carosabile.

Din primele verificări efectuate de către polițiștii, a fost identificat autoturismul în cauză, stabilindu-se la scurt timp faptul că era vorba de un bărbat, de 47 de ani, domiciliat în orașul Călimănești, județul Vâlcea, care s-ar fi aflat la volanul autoturismului în momentul producerii evenimentului rutier, ulterior acesta părăsind locul faptei.

Din fericire evenimentul rutier a fost soldat doar cu pagube materiale.

Întrucât, acesta se afla în stare vădită de ebrietate, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate 2 probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în continuarea verificărilor, a reieșit faptul că nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe o perioadă de 24 de ore. Bărbatul este cercetat pentru conducerea sub influența alcoolui sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi cu propunere procedurală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS