6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalO anexă gospodărească s-a făcut scrum în urma unui incendiu

O anexă gospodărească s-a făcut scrum în urma unui incendiu

-

Un bărbat de 81 de ani din în localitatea Scundu a ajuns la spital cu arsuri grave după ce a incercat să stingă singur un incendiu care i-a cuprins o anexă gospodărească.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții ISU Vâlcea, este anunțat pericol de propagare la casa de locuit. Pompierii militari se deplasează cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

Potrivit sursei citate, până la stingerea incendiului, au ars: o anexă, construită dintre lemn cu învelitoare din placi de azbociment, pe circa 40 mp.

Bărbatul a suferit arsuri pe circa 40% din suprafața corporală

Din nefericire, a fost necesară intervenția echipajului SMURD pentru acordarea primului ajutor calificat, monitorizare și transportarea la spital a unui bărbat, în vârstă de 81 ani, care a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare și față. Acesta a încercat să stingă incendiul.

Victima prezintă arsuri pe circa 40% din suprafața corporală. Bărbatul va fi predat la elicopterul SMURD solicitat de la Craiova.

Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este producerea unui scurtcircuit electric din cauză conductorilor neizolați corespunzător.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Câţi bani a încasat Primăria Craiova din parcările ocazionale...

Ultimii ani au fost un dezastru pentru craioveni din...

ȘTIRI GdS