Acasă Eveniment Un şofer băut a intrat cu maşina în gardul unei locuinţe

Un şofer băut a intrat cu maşina în gardul unei locuinţe

-

Polițiștii din Sutești au fost sesizați, ieri noapte, de un bărbat din satul Pesceana că o mașină a pătruns prin gardul locuinței. În impact a fost distrusă o porţiune de gard, o anexă gospodărească și mai mulți copaci au fost rupţi.
Polițiștii vâlceni ajunși la fața locului au descoperit autoturismul, însă la fața locului nu a fost identificat conducătorul acestuia.

Maşina a distrus şi o anexă gospodărească

În urma verificărilor efectuate pe raza comunei au fost identificați doi bărbați din municipiul Râmnicu Vâlcea. Unul dintre ei, de 32 de ani, a recunoscut că a condus autoturismul.

Mai mulţi copaci au fost rupţi

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemiei de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge, însă acesta a refuzat recoltarea. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și distrugere.

ȘTIRI VIDEO GdS

Craiova. Primul club de programare pentru elevii cu deficienţe de auz

Ford Motor Company Fund - latura filantropică a companiei Ford - împreună cu Fundaţia „Light into Europe“ au înfiinţat, la Liceul Tehnologic „Beethoven“ din Craiova primul club de coding (programare - n.r.) pentru elevii cu deficienţe de auz. 50 de elevi cu nevoi speciale vor învăţa programare, prin metoda Scratch, populară în Marea Britanie.

Busturile coclite din centrul Craiovei, scandal naţional

Reamplasarea busturilor personalităţilor, săptămâna trecută, de către primărie, în zona Teatrului „Marin Sorescu“ din Craiova, a iscat mare vâlvă. Scandalul a...

Calitatea aerului din Gorj, sub lupa autorităților

Consiliul Județean Gorj a întocmit Raportul privind stadiul realizării măsurilor cuprinse în Planul de menținere a calităţii aerului în județul Gorj, 2019...