Acasă Local Bărbat, arestat preventiv după ce şi-a agresat concubina şi fiul

Bărbat, arestat preventiv după ce şi-a agresat concubina şi fiul

-

Un bărbat de 57 de ani din Berislăvești a fost reţinut 24 de ore de politisti, deoarece acesta nu a respectat obligaţiile impuse prin ordinul de protecţie.

Polițiștii au fost sesizați, seara trecută, prin apelul unic de urgență 112, de un tânăr din Berislăvești, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliu său, a fost agresat fizic și amenințat cu moartea de către tatăl său.

Un conflict asemănător s-a mai întâmplat şi la începutul lunii septembrie, între bărbatul de 57 de ani și concubina sa, ce a avut loc la aceeași locuință. Atunci, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, ordin prelungit de către Judecătoria Brezoi, la data de 02 septembrie, acesta fiind obligat să păstreze o distanță de 100 de metri față de concubina sa și membrii familiei și părăsirea temporară a locuinței conjugale pe o perioadă de 6 luni.

Dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie

Potrivit IPJ Vâlcea, în urma probatoriului administrat, față de bărbat, polițiștii au dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv Vâlcea, începând cu orele 21:00.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, amenințare și încălcarea ordinului judecătoresc.

ȘTIRI VIDEO GdS

Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume

Modelul Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume, datorită simetriei sale faciale, analizată cu ajutorul unei formule matematice preluate de...

Horoscop

Berbec Evitați compania celor care vă caută doar când au nevoie. Se prefigurează discuții, călătorii diverse și multă forfotă mentală. Ordonați-vă treburile...

Sfecla roşie, alimentul-minune al toamnei

Beneficiile sfeclei pentru sănătate au fost descoperite încă din antichitate, însă la început sfecla era utilizată doar pentru frunzele ei. Astăzi, numeroase...