Acasă Local Vâlcea Vâlcea Forest Run susține comunitatea locală

Vâlcea Forest Run susține comunitatea locală

-


Evenimentul sportiv de strângere de fonduri Vâlcea Forest Run, aflat la cea de-a doua ediţie, va vaea loc pe 5 octombrie.

Vâlcea Forest Run este un eveniment dedicat comunității de alergători profesioniști precum și practicanților ocazionali de alergare în pădure sau orientare sportivă. Familiile au și ele ocazia să petreacă timp de calitate în natură participând la cursa dedicată, Cursa Copiilor.

Cele trei trasee de alergare de anul acesta sunt formate din cursa de Semimaraton 21km, Cros de 10 km și Cros 5 km. Startul, sosirea și festivitățile de premiere vor avea loc la Muzeul Satului Vâlcean, o locatie unică în zona Bujoreni, Vâlcea. Traseele de alergare străbat împrejurimile orașului Râmnicu Vâlcea, cu vederi panoramice excepționale și grade de dificultate adaptate de la cel mai mic până la cel mai înfocat alergător. Startul în probele sportive va începe la ora 11.00, iar sportivii sunt așteptați începând cu ora 8.30 pentru ridicarea kit-urilor și a numerelor de concurs.

Înscrieri: www.fundatiacomunitaravalcea.ro/valcea-forest-run

ȘTIRI VIDEO GdS

Grevă de avertisment la Cummins

Câteva sute de angajaţi au ieşit în curtea fabricii. Oamenii nu acceptă propunerea conducerii fabricii de a introduce în Contractul Colectiv de...