13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPoliţia în acţiune la Râmnicu Vâlcea

Poliţia în acţiune la Râmnicu Vâlcea

Pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea a fost organizată, ieri, între orele 18.00 – 21.00, o razie la care au participat polițiști, jandarmi şi polţişti locali.
S-a acționat cu precădere în zonele aglomerate cu risc criminogen ridicat, parcuri și în zona ștrandului Ostroveni.

au fost folosite dispozitivele din dotare: cinemometre, alcooltest și DrugTest
Au fost folosite dispozitivele din dotare: cinemometre, alcooltest și DrugTest


La această activitate au fost folosite dispozitivele din dotare: cinemometre, alcooltest și DrugTest.

Bilanţul acţiunii

În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 138 de persoane, dintre care 14 cetățeni străini. Au fost controlate 17 societăți comerciale, 2 societăți de pază și 72 de autovehicule. A fost reținut un permis de conducere și două certificate de înmatriculare. Abaterile de la legislația în vigoare au impus aplicarea a 43 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare de peste 15 000 lei. 28 din acestea au fost pentru încălcări ale legislației rutiere, 5 la Legea privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, 4 pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și 1 la Legea privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.

Taximetrist pirat prins în flagrant

Spre exemplu, polițiștii rutieri au oprit pe strada Râureni, un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din Râmnicu Vâlcea.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta desfășoară activități de taximetrie fără a deține autorizație de taxi. În momentul opririi în autoturism se aflau 4 persoane. Acestea au declarat că au fost transporați pe ruta Popești – Râmnicu Vâlcea, iar pentru serviciile prestate de conducătorul auto urmau să îi plătească la sosire.
Bărbatului de 47 de ani i-a fost suspendat dreptul de utilizare a autoturismului şi a fost sancționat contravențional. De asemenea, i-au fost reținute plăcuțele cu numerele de înmatriculare și certificatul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS