Acasă Local Cinci vâlceni, reţinuţi după un scandal într-o parcare

Cinci vâlceni, reţinuţi după un scandal într-o parcare

-

Cinci vâlceni au fost reţinuţi, astăzi, pentru 24 de ore, după ce au făcut scandal în parcarea unui centru comercial şi în zona Spitalului de Obstetrică Ginecologie.
Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea efectuează cercetări în acest dosar. Tinerii sunt acuzaţi că, pe 28 iulie, au comis infracţiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare.
În scandalurile din cele două locaţii au fost implicate mai multe persoane. Organele de cerceare penală din cadrul Biroului Investigații Criminale au dispus reținerea pentru 24 de ore a 5 persoane, toate din Râmnicu Vâlcea.
Urmează ca mâine, acestea să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea pentru luarea de măsuri în conformitate cu prevederile legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

Bancul zilei

Ion pleacă în concediu, în străinătate, iar la plecare Gheorghe îl roagă să-i aducă şi lui un papagal. La întoarcere, Ion, care...

MITLIV vine în sprijinul clienţilor

MITLIV se adaptează recomandărilor autorităţilor în combaterea pandemiei COVID-19 şi vine în sprijinul clienţilor interesaţi să achiziţioneze materiale de construcții printr-un sistem de preluare...