Acasă Local Vâlcea (FOTO, VIDEO) Vâlcea: Incendiu de pădure în zona Brezoi

(FOTO, VIDEO) Vâlcea: Incendiu de pădure în zona Brezoi

-

Pompierii din cadrul ISU Vâlcea au reluat în această dimineaţă lupta cu flăcările care au cuprins aseară o parte din pădurea de stajar din Brezoi – zona „Debușare”. Intervin 35 de pompierii militari, care au de parcurs, de la drumul de acces, circa 2 km. Incendiul se manifestă la litieră şi  pe aproximativ 1 hectar de pădure stejar . Intervin şi lucrători silvici.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.