Vâlcea: Nu a respectat condiţiile condamnării cu suspendare şi a fost arestatUn bărbat va executa o pedeapsă cu închisoare la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi pentru că nu a respectat condiţiile condamnării cu suspendare.

Magistraţii Tribunalului Olt au emis, pe 28 iunie, mandatul de executare a pedepsei închisorii privind pe T. Ion, de 26 de ani, din comuna Mitrofani, pentru executarea unei pedepse privative de libertate de 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

S-a stabilit faptul că în  perioada 2008-2010, tânărul a desfăşurat activităţi comerciale de mare anvergură cuprinzând tranzacţii comerciale cu mai multe tipuri de produse, atât pe teritoriul României, cât şi a statelor învecinate. Acesta împreună cu ceilalţi participanţi la infracţiune au constituit un grup de infracţionalitate organizată prin care s-au sustras de la plata impozitelor si taxelor datorate bugetului consolidat al statului.

În sarcina acestuia a fost reţinut faptul că, fiind sub condamnare cu suspendare, nu a respectat condiţiile condamnării cu suspendare. Astfel, a fost revocată condamnarea cu suspendare, bărbatul având de executat 3 ani de închisoare.


Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Suteşti împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale –Compartimentul Urmăriri l-au identificat pe condamnat pe raza localităţii Mitrofani.

Bărbatul de 35 de ani a fost preluat de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, fiind transferat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi pentru executarea pedepsei.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de luni, 25 martie 2019

Top