12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOlt: Tânăr prins de polițiști „zburând“ cu 183 km/h pe drumul E 574

Olt: Tânăr prins de polițiști „zburând“ cu 183 km/h pe drumul E 574

Un tânăr din Olt a fost surprins circulând pe drumul european E 574 cu o viteză de 183 km/h pe un sector de drum în care limita maximă este de 100 km/h.

Autoturismul a fost oprit de oamenii legii, iar la volanul acestuia se afla un bărbat, care, în momentul solicitării documentelor, a plecat de la locul în care a fost oprit.

„Pe 4 septembrie 2022, în jurul orei 17.30, polițiștii Serviciului Rutier Olt, în timp ce desfășurau activități specifice, au depistat în trafic, pe Drumul Național 65 – European 574, în afara localității Valea Mare, un autoturism, ce circula cu viteza de 183 de km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 100 km/h. Autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia se afla un bărbat, care, în momentul solicitării documentelor, a plecat de la locul opririi.

În continuare, polițiștii rutieri au procedat la urmărirea autoturismului până pe strada Pitești, din municipiul Slatina, unde a fost oprit de către polițiștii Poliției Municipiului Slatina, solicitați în sprijin“, potrivit IPJ Olt.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt, care a părăsit locul opririi, invocând o urgență medicală a pasagerului din dreapta față.

Şoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.030 de lei, iar, ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 150 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS