-2.8 C
Craiova
joi, 27 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăEvenimentBărbat din Drăgănești-Olt, reținut pentru contrabandă cu metale prețioase

Bărbat din Drăgănești-Olt, reținut pentru contrabandă cu metale prețioase

Un bărbat de 38 de ani, din Drăgăneşti-Olt, bănuit de comiterea infracţiunii de contrabandă, a fost reținut, noaptea trecută, de către polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Craiova. În mașina acestuia au fost găsite 24 de kilograme de metale preţioase pe care le aducea din Franţa.

Poliţiştii de la transporturi au oprit în trafic pe raza Municipiului Orşova, un autoturism condus de către bărbatul din Olt, având informații despre acesta.

„În urma efectuării controlului autovehiculului, poliţiştii au descoperit 24 kg de metale preţioase, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Totodată, autoturismul în cauză a fost indisponibilizat de poliţişti.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. Bărbatul în cauză a fost condus la sediul poliţiei transporturi din Craiova pentru continuarea cercetărilor“, potrivit IPJ Dolj.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în cursul zilei de ieri, bărbatul, revenit din Franţa, ar fi introdus în ţară cantitatea de 24 de kg de metale preţioase, prin sustragere de la controlul vamal.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore

În urma probatoriului administrat de poliţişti sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii înfracţiunii de contrabandă, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

RAT va trece graniţele Craiovei

Primăria Craiova vrea să extindă transportul public în comunele limitrofe.

ȘTIRI GdS