10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTânăr prins de poliţişti după ce a încercat să vândă online un pistol

Tânăr prins de poliţişti după ce a încercat să vândă online un pistol

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost prins de poliţiştii din Olt, după ce a încercat să vândă online un pistol contra sumei de 1.000 de lei. El susţine că a găsit arma în podul casei şi aceasta ar fi aparţinut bunicului său.

Poliţiştii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Olt au afirmat că s-au sesizat, ieri, din oficiu cu privire la faptul că o persoană, din oraşul Drăgăneşti Olt, oferă online spre vânzare un pistol „din primul război mondial”, contra sumei de 1.000 de lei.

Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii IPJ Olt, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii olteni au identificat un bărbat, de 23 ani, din oraşul Drăgăneşti-Olt, care ar fi oferit spre vânzare un revolver funcţional, fără muniţie, armă ce face parte din categoria celor letale. Bărbatul ar fi  găsit arma în podul casei în care locuieşte existând posibilitatea să fi aparținut bunicului său, care este decedat.

Polițiștii olteni continuă cercetările pentru a stabili starea de fapt, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS