Acasă Local Poliţiştii olteni continuă campania " Hoţii invadează intimitatea"

Poliţiştii olteni continuă campania ” Hoţii invadează intimitatea”

-

În această minivacanță, polițiștii au continuat să desfășoare activități în cadrul campaniei „Hoții îți invadează intimitatea”, fiind prezenți în orașul Drăgănești-Olt și în comunele limitrofe.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității și cei din cadrul Poliției orașului Drăgănești-Olt au desfășurat activități preventive promovând, prin modalităţi inedite şi de impact, informaţiile destinate reducerii gradului de vulnerabilitate .

Astfel, cetăţenii au fost transpuși în martori la un furt din locuinţă, având ocazia să înţeleagă modul de acţiune al infractorilor. Polițiștii au transmis recomandări adecvate pentru contracararea activităţii hoţilor şi au distribuit materiale informative privind infracţionalitatea contra patrimoniului – legislaţie în vigoare, moduri de operare, modalităţi de autoprotecţie.

Reamintim fiecărui cetăţean în parte:

  • Asigură-te că ai încuiat ușa, chiar și când ești în casă;
  • Montează o încuietoare de calitate;
  • Montează un sistem de alarmă;
  • Nu transmite informații personale pe rețelele de socializare.

ȘTIRI VIDEO GdS

Tenis de Masă /Competițiile au fost sistate până pe 30 iunie

Federaţia internaţională de Tenis de Masă (ITTF) a decis, în contextul răspândirii pandemiei de coronavirus, să prelungească cu două luni suspendarea...