12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalOnomastică în lacrimi la casa în care a locuit Luiza Mihaela Melencu

Onomastică în lacrimi la casa în care a locuit Luiza Mihaela Melencu

Onomastică în lacrimi la casa în care a locuit Luiza Mihaela Melencu.

Familia Luizei Melencu, fata de 18 ani din Dioști dispărută la data de 14 aprilie, le-a invitat acasă pe colegele și prietenele fetei. Este primul an în care membrii familiei nu pot să-i spună copilei „La mulți ani!“ de ziua numelui și să petreacă împreună.

Mama și bunicii Luizei Melencu îi așteaptă vineri, 8 noiembrie, de Sfinții Mihail și Gavril, pe prietenii fetei, așa cum se întâmpla an de an, de ziua sa onomastică.

Membrii familiei au pregătit tort și prăjiturile preferate ale lui „Lulu“, cum o alintau pe tânără, și speră ca prietenele fetei să vină să le mai aline dorul.

„Mă uit pe drum, să văd poarta când se deschide, că poate vine Luiza acasă. O visez, o văd în fața ochilor, mi-e dor, pentru că am crescut-o 18 ani. Mama ei lucra și noi am crescut-o frumos. Și acum, la 18 ani, au luat-o nenorociții. Luiza, mamaie, de acolo de unde ești, Dumnezeu să te ajute să vii acasă. Să fii sănătoasă, să scapi și să vii acasă“, este mesajul transmis în lacrimi de bunica fetei.

Luiza Mihaela Melencu a dispărut în data de 14 aprilie

Luiza Mihaela Melencu a dispărut în 14 aprilie 2019, de la marginea municipiului Caracal, unde aștepta o mașină de ocazie ca să ajungă acasă, la Dioști, în județul Dolj. Suspectul de crimă, Gheorghe Dincă, a recunoscut în 28 iulie 2019 că ar fi ucis-o pe Luiza, ca și pe Alexandra Mihaela Măceșanu, arzându-le trupurile.

Nicio dovadă certă, însă, a morții Luizei Melencu nu este disponibilă în dosarul de crimă. Rămășițele calcinate descoperite într-o lizieră din Caracal, despre care suspectul spune că ar fi ale trupului Luizei, sunt analizate în laboratoarele FBI.

Și cea de-a doua victimă a „monstrului din Caracal“, Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani din Dobrosloveni, județul Olt, dispărută în 24 iulie 2019, purta numele de Mihaela.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS