19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalȘef nou la Poliția Caracal, al treilea în trei luni

Șef nou la Poliția Caracal, al treilea în trei luni

A doua pensionare în decurs de trei luni a impus împuternicirea unui nou șef la Poliția Caracal. Adjunctul pe care izbucnirea „cazului Alexandra“ l-a găsit în concediu, destituit la scurt timp, va ocupa postul de șef al Poliției Drăgănești-Olt.

Modificările la șefia mai multor structuri din cadrul IPJ Olt operează, cel cu o excepție, de la 1 octombrie.

Astfel, la șefia Poliției Caracal, în locul lui Costel Ghimiș, care s-a pensionat, vine comisarul șef de poliție FLORESCU Codruț-George, cel care a ocupat funcția de șef al Poliției Drăgănești-Olt. În locul său merge fostul adjunct al Poliției Caracal în momentul izbucnirii „cazului Alexandra“, comisarul-șef Daniel Cristian Humă, a cărui vechime în poliție este de 17 ani.

Adjunct la Poliția Caracal a fost numit subcomisar de poliție MÂRZACU Ionuț Damian, cu o vechime de 19 ani în poliție, care a asigurat șefia Postului de poliție Dăneasa. Cu aceeași dată, inspectorul principal de poliție ȚUCMĂ Nicușor (cel care ocupa postul de adjunct al Poliției Caracal) revine pe funcția deținută anterior, respectiv șef al Secției de Poliție Rurală Deveselu.

De 10 zile este șef nou și la Serviciul Investigații Criminale din cadrul IPJ Olt. Începând cu data de 20 septembrie a.c., prin dispoziția șefului inspectoratului, comisar șef de poliție MLADIN Adrian Gabriel, șeful Biroului Supravegheri Judiciare, a fost împuternicit să exercite atribuțiile șefului Serviciului de Investiții Criminale, după pensionarea lui Laurențiu Nețoiu. Gabriel Mladin este fiul fostului șef al IPJ Olt Ioan Mladin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS