Update Olt: Trei persoane, rănite după ce maşina în care se aflau a fost lovită de tren

Autori


UPDATE: Șoferul a decedat la spital.

Un accident feroviar în care trei persoane au fost rănite a avut loc, în jurul orei 16.00, în localitatea olteană Brastavăţu, sat Cruşov. Potrivit reprezentanţilor IPJ Olt, un bărbat de 40 de ani din Corabia a condus un autoturism pe DJ 544, nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată fără bariere şi a fost lovit de un automor și târât aproximativ 50 de metri. În autoturism se mai aflau două femei cu vârstele de 40 și 46 de ani. Toate cele trei persoane aflate în autoturism au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauza se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Pompierii Gărzii Vișina, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit în comuna Brastavățu, la un accident feroviar. În sprijinul pompierilor a venit și un echipaj SAJ.

În accident au fost implicate un autoturism, în care se aflau trei persoane și trenul interregio 9064, care circula pe ruta Corabia-Caracal. În momentul sosirii echipajelor, șoferul autoturismului, în vârstă de 40 de ani, a fost găsit blocat în autoturism, conștient. Cele două femei care se aflau în autoturism au fost găsite în afara acestuia, conștiente.


Pompierii au deblocat ușa autoturismului și au extras șoferul, acesta fiind preluat de echipajele medicale. Toate cele trei victime au fost transportate la CPU Caracal, conștiente.

Șoferul prezenta traumatism cranio-cerebral, volet costal și plăgi la nivelul feței. Pasagera aflată pe scaunul din dreapta-față, în vârstă de 46 de ani, din comuna Brastavățu, prezenta plagă la cap, în zona frontală și dureri toracice. Cea de-a treia victimă, în vârstă de 41 de ani, din localitatea Vișina, pasageră pe bancheta din spate, prezenta dureri la coloana vertebrală și exortații la nivelul membrelor inferioare.

Șoferul autoturismului urmează să fie transferat la UPU Craiova.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de vineri, 24 mai 2019

Top