12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident cu trei autovehicule implicate, în Drobeta Turnu Severin

Accident cu trei autovehicule implicate, în Drobeta Turnu Severin

Accident cu trei autovehicule implicate, în Drobeta Turnu Severin. Un accident rutier soldat cu pagube materiale a avut loc, joi după-amiază într-o intersecție din Drobeta-Turnu Severin.

Potrivit IPJ Mehedinți, joi, 18 mai, pe bulevardul Mihai Viteazu, la intersecția cu strada Cicero s-a produs un accident rutier.

„În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că un tânăr de 28 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Mihai Viteazu, la intersecția cu strada Cicero nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu un vehicul condus de un bărbat de 44 de ani, din comuna Șimian“, potrivit IPJ Mehedinţi.

Din impact, autoturismul condus de tânăr a fost proiectat într-un alt vehicul. În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale.

Față de tânăr a fost luată măsura sancționării contravenționale. Ca măsură complementară i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe o perioadă de 90 de zile.

Citeşte şi: G4Media: Zece cazuri de nepotism la Direcția de Sănătate Publică Dolj, unde sunt angajați soț și soție, director și soră, mamă și fiu, nepoți

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS