21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMisiunile pompierilor mehedințeni în ultimele 24 de ore

Misiunile pompierilor mehedințeni în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, pompierii mehedințeni au efectuat 25 de misiuni, 11 dintre acestea pentru combaterea răspândirii noului coronavirus, o intervenție pentru deblocarea ușii unui apartament, în interiorul căruia se afla o persoană care a necesitat îngrijiri medicale, două pentru stingerea unor incendii, iar alte două pentru îndepărtarea unor roiuri de gărgăuni.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții ISU Mehedinți, paramedicii SMURD au acordat asistență medicală unui număr de 9 persoane care au solicitat ajutorul apelând numărul unic de urgență 112.

Acțiuni de prevenirea a răspândirii virusului SARS-CoV-2

Cadrele ISU Mehedinți au continuat verificările pe linia prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2 și au desfășurat două acțiuni, joi, care au vizat două unități de turism.

În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate două avertismente pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție (Covid-19), pompierii urmărind, totodată, și dacă sunt respectate măsurile de apărare împotriva incendiilor.

Ambulanțe SMURD și SAJ decontaminate

De asemenea, echipajele operative din cadrul Detașamentului Dr. Tr. Severin au asigurat 11 misiuni, dintre care șapte pentru decontaminarea a 15 ambulanțe SMURD și SAJ, dar și a autospecialei de transport personal și victime multiple (ATPVM), iar alte patru pentru preluarea și transportul unor persoane care au necesitat îngrijiri medicale sau au fost plasate în carantină la domiciliu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS