9.8 C
Craiova
marți, 26 mai, 2020
Știri de ultima oră Local Mehedinţi: O minoră a dispărut dintr-un centru rezidențial

Mehedinţi: O minoră a dispărut dintr-un centru rezidențial

O minoră, de 16 ani, din municipiul Orșova, județul Mehedinți, a părăsit voluntar centrul fără acordul cadrelor și nu a mai revenit.

La data de 6 martie 2020, Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de coordonatorul unui centru rezidențial pentru copil separat de părinți, cu privire la faptul că minora CONSTANDIN ALEXANDRA FLORENTINA, de 16 ani, din Orşova, a părăsit centrul de plasament la data de 03.03.2020, fără acordul cadrelor și nu a mai revenit.
În urma sesizării, a fost dispusă căutarea la nivel național și consemn la frontiera de stat a României.
Semnalmente: Persoana dispărută are ochi căprui, păr șaten închis, 45 kg, 1,55 metri înălțime, constituție ateltică.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Pediatri: Îi punem copilului mască de protecție? Ce tip?

Una dintre principalele măsuri de protecție împotriva noului coronavirus constă în purtarea unei măști de protecție. Ordinul privind obligativitatea purtării măștii emis...

De ce să consumi ceai din flori de soc

Ceaiul de soc este cunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante, scăderea nivelului de colesterol, îmbunătăţirea vederii, stimularea sistemului imunitar, îmbunătăţirea sănătăţii inimii şi...