Acasă Local Mehedinţi Razie printre comercianţii din Mehedinţi

Razie printre comercianţii din Mehedinţi

-

Polițiștii mehedințeni, împreună cu specialiștii DSVSA Mehedinți, au efectuat, în acest weekend, razii printre comercianţi, pentru verificarea siguranței alimentelor. De asemenea, acţiunea a avut ca scop și combaterea comerțului stradal neautorizat cu produse de origine animală. Oamenii legii au aplicat sancțiuni de peste 110.000 de lei și au constatat 10 infracțiuni.

 

Peste 100 de polițiști din structuri de ordine publică, rutieră și investigare a criminalității economice au acționat împreună cu reprezentanți ai D.S.V.S.A Mehedinți.
Constituiți în 5 filtre rutiere și 7 echipe, polițiștii au constatat 10 infracțiuni și au aplicat 224 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 110.000 lei, fiind controlate peste 180 de autovehicule și legitimate aproximativ 300 persoane.
În cadrul activităților desfășurate, polițiștiiau aplicat 28 de sancțiuni pentru activități ilicite de comerț, iar 32 pentru nerespectarea regulilor privind igiena alimentelor de origine animală în valoare de peste 46.000 lei.
Valoarea produselor alimentare și nealimentare confiscate a fost de 1430 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS