11.6 C
Craiova
duminică, 15 decembrie, 2019
Acasă Local Mehedinţi Mehedinţi: Material lemnos confiscat de poliţişti

Mehedinţi: Material lemnos confiscat de poliţişti

-

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică au confiscat peste 55 m3 de lemn, în urma neregulilor constatate în timpul unor controale silvice, la o societate comercială.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică au efectuat un control pe linia depozitării materialului lemons la sediul unei societăți comerciale din județul Dolj, care are punct de lucru în comuna Vrata, județul Mehedinți.
În urma activităților desfășurate, poliţiştii au descoperit că în perioada 01.01.-09.05.2018, societatea a primit în depozit cantitatea de 29,85 m3 cherestea de molid fără avize de însoțire.
Totodată, în urma verificării documentelor, poliţiştii au stabilit că în aceeași perioadă, societatea a expediat cantitatea de 26,78 m3 lemn pentru foc, specia stejar, fără avize de însoțire.
Astfel, societatea comercială a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 5.000 de lei, iar materialul lemnos identificat, în valoare de peste 22.000 de lei, a fost confiscat.
În activități au fost angrenați și ingineri din cadrul Gărzii Forestiere Rîmnicu Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

Premierul Abe a inaugurat Stadionul Naţional 2020

Premierul japonez Shinzo Abe a salutat duminică finalizarea Stadionului Național construit pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. Recepţia vine la trei...