22.6 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentGorj: Bărbat reținut după ce și-a ucis mama în vârstă de 81 de ani

Gorj: Bărbat reținut după ce și-a ucis mama în vârstă de 81 de ani

Un bărbat de 56 de ani, din Gorj, a fost reținut miercuri pentru sävârșirea infracțiunii de omor asupra unui membru de familie.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, în ziua de 18.05.2024, suspectul E. V. a agresat-o fizic pe mama sa, în vârstă de 81 de ani, în locuința acesteia din comuna Crasna, sat Aninișul din Vale, producându-i femeii leziuni care au condus la decesul acesteia.

„Din concluziile preliminare întocmite de Serviciul de Medicină Legală Gorj rezultă că victima prezintă multiple echimoze escoriații faciale, umăr drept și brațe, antebrațe, coate, mâini, torace anterior, coapsă stânga, ambii genunchi gambe, care s-au putut produce prin lovire repetată cu corp dur, cădere comprimare cu degetele pot data din 18 mai, iar cele faciale toracice pot să fie în legätură de cauzalitate cu decesul acesteia.

Suspectul a luat legătura ulterior cu fiul său, aflat în altă localitate din țară și i-a povestit ce s-a întâmplat, iar la indicațiile acestuia a hotărât să se predea poliției.
Organele de urmărire penală au fost sesizate în data de 21 mai, în jurul orelor 16:00, prin apelarea de către suspectul E. V. a Serviciului unic de urgentă 112.

Cercetările continuă, pentru stabilirea adevărului pe bază de probe, în vederea tragerii la răspundere a persoanelor vinovate de săvârșirea unor infracțiuni, urmând a fi dispuse măsuri legale în cauză.
Facem însă precizarea că punerea sub învinuire a unei persoane suspecte, punerea în a acțiunii penale față de o persoană inculpată sau trimiterea în judecată reprezintă etape ale procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, dar aceste acțiuni ale procurorului nu sunt în măsură să înfrângă prezumția de nevinovăție de care beneficiază de persoanele suspecte sau inculpate”, conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Citeşte şi: (VIDEO) Orășel din Iowa, distrus de o tornadă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS