16.2 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Tânăr reținut de polițiști, după ce și-a agresat tatăl

Gorj: Tânăr reținut de polițiști, după ce și-a agresat tatăl

Un tânăr din Gorj a fost reținut de polițiști după ce și-ar fi agresat fizic tatăl.

Polițiști din cadrul Secţiei 6 Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizați ieri, prin apelul 112, de un bărbat de 64 de ani, din comuna Săulești, că, în timp ce se afla la locuința de domiciliu a fost agresat și amenințat de fiul său.

Potrivit IPJ Gorj, apelantul se afla la locuința de domiciliu, fiul său, de 35 de ani l-a amenințat cu acte de violență și l-a strâns cu mâinile de gât, pe fondul unui conflict mai vechi, provocându-i suferințe fizice.

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului, ocazie cu care a rezultat că nu există risc iminent. Persoana vătămată nu a solicitat emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Totodată, s-a stabilit că bărbatul de 35 de ani a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Târgu Cărbunești la data de 22 martie. A fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea ordinului de protecție și violență în familie.ordin de protecție

Polițiștii au efectuat în continuare urmărirea penală față de bărbatul de 35 de ani. A fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Gorj.

Citește și: Se montează deja indicatoarele rutiere pe Transalpina

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS