15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjVase de toaletă, saltele vechi și anvelope uzate – adunate din pădurile din Rânca

Vase de toaletă, saltele vechi și anvelope uzate – adunate din pădurile din Rânca

Dezastru ecologic în pădurile din Rânca. Echipe de voluntari din județul Gorj au participat la o amplă acțiune de ecologizare în pădurile din zona turistică și au strâns mii de resturi aruncate cel mai probabil de cabanieri și alte categorii de persoane care au trecut prin Rânca. Gunoiul a fost strâns în saci și transportat la un depozit autorizat.

Din păduri au fost recuperate: vase de toaletă, saltele vechi, anvelope uzate, mochete, peturi și chiar un grătar uriaș din metal. Acțiunea a avut la finalul săptămânii trecute.

„Suntem extrem de bucuroși pentru ce am putut să realizăm în aceste trei zile. A fost poate, cea mai reușită și eficientă acțiune de până acum. Ca niciodată, am fost atât de mulți și uniți, iar rezultatul se vede!…Abia așteptăm să continuăm de unde am rămas, pentru a elibera pădurile Râncii de urâțenia umană. Mulțumim Complex Veverița Rânca pentru cazarea impecabilă, masa delicioasă și focul de tabăra de sâmbătă seara!”, a anunțat Dana Oniga, unul dintre organizatorii acțiunii de ecologizare. Cel mai tânăr participant la ecologizarea din Rânca are 5 ani.

Citeşte şi: Câțiva mineri au început greva foamei în fața CEO

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS