22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjFostul șef de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Gorj, angajat secretar la Primăria Căpreni

Fostul șef de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Gorj, angajat secretar la Primăria Căpreni

Comisarul șef Daniel Cutucă, fost ofițer al DIICOT și fostul șef al Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate și Antidrog Gorj, proaspăt pensionar este noul secretar al Primăriei Căpreni.

Daniel Cutucă face parte din anturajul secretarului de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Romeo Simionescu, la rândul său fost polițiști și pensionar. Daniel Cutucă a devenit secretar al primăriei din Căpreni, Gorj, după ce a participat la un concurs pentru ocuparea postului vacant de mai multă vreme.

Concursul a avut loc în februarie-martie. Postul de secretar era ocupat interimar de o altă persoană și s-a decis că este momentul ca secretarul instituției să fie desemnat prin concurs. Potrivit conducerii Primăriei Căpreni, la concurs s-au înscris două persoane, ex-comisarul șef Daniel Cutucă, care a fost mai mulți ani ofițer în cadrul DIICOT, precum și o altă persoană.

Contracandidata nu a îndeplinit condițiile de concurs

Potrivit primarului din Căpreni, Emil Cătănoiu, tânăra care s-a înscris, de asemenea, la concursul pentru postul de secretar al instituției, nu a îndeplinit condițiile de participare și prin urmare a fost respinsă. Prin urmare, nu a putut să susțină proba scrisă a concursului și ulterior interviul. Ambele au fost promovate de către Daniel Cutucă.

Acesta a fost desemnat câștigător al concursului și a fost numit pe postul de secretar al Primăriei Căpreni. „Ne-am fi dorit să fie mai multe persoane, să vină o persoană mai tânără pentru postul de secretar. Nici domnul secretar de acum nu este în vârstă. A fost o candidată, dar nu a îndeplinit condițiile de concurs. Domnul Cutucă a venit prin concurs. Momentan cumulează pensia cu salariul. Este un om al zonei, originar de undeva din Logrești. Aceasta situația. A fost un concurs organizat pentru un post vacant”, a declarat Emil Cătănoiu, primarul din Căpreni. Acesta a ajuns la al optulea mandat și va candida din nou pe 9 iunie pentru un nou mandat de primar în comună.

Citește și: Campionatul național de sprint urban și Cupa Polovragi la sportul orientare în alergare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS